ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισραήλ: Πρωτάθλημα στους... εμβολιασμούς! - Θέλει Champions League και Euro 2020!

Ισραήλ: Πρωτάθλημα στους... εμβολιασμούς! - Θέλει Champions League και Euro 2020!

Η πλειοψηφία των κατοίκων του Ισραήλ έχει εμβολιαστεί κι η χώρα κατέθεσε αίτημα για τη διεξαγωγή του Euro 2020, αλλά και των τελικών του Champions League και του Europa League.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην επιστολή προς την UEFA, σχεδόν το 45% του πληθυσμού στο Ισραήλ έχει κάνει τουλάχιστον την πρώτη δόση του εμβολίου κι έτσι επιθυμούν να διοργανώσουν τα πάντα!

Συγκεκριμένα, περίπου 4.000.000 πολίτες σε συνολικό πληθυσμό 9.000.000 έχει εμβολιαστεί κι η χώρα τονίζει ότι μπορεί να διοργανώσει ολόκληρη τη διοργάνωση του Euro 2020, το οποίο ήταν να διεξαχθεί το περασμένο καλοκαίρι σε 12 διαφορετικές πόλεις της Ευρώπης.

Σχετικό δημοσίευμα από την "Times of Israel"timesofisrael.com

Ο κορονοϊός οδήγησε στην αναβολή και μετάθεση του για το φετινό καλοκαίρι, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει το που θα γίνει. Επίσης, αναφέρει ότι είναι σε θέση να φιλοξενήσει τους τελικούς του Champions League και του Europa League, αλλά και ματς των συγκεκριμένων διοργανώσεων, αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Σύμφωνα, πάντως, με δημοσιεύματα η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν φαίνεται ιδιαίτερα θετική στην πρόταση του Ισραήλ κι όσον αφορά στο Euro 2020 επιθυμεί να πραγματοποιηθεί κανονικά σε 12 χώρες, όπως προέβλεπε το αρχικό πλάνο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Δεκάδες περιοχές στο σκοτάδι - Κίνδυνος να μείνουν χωρίς ρεύμα όλο το βράδυ