ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: «Βασιλιάς» Εμπαπέ, «διέλυσε» την Μπαρτσελόνα – Όλα τα γκολ της βραδιάς (vids+pics)

Champions League: «Βασιλιάς» Εμπαπέ, «διέλυσε» την Μπαρτσελόνα – Όλα τα γκολ της βραδιάς (vids+pics)

Champions League: Δείτε τις καλύτερες φάσεις και όλα τα γκολ από τα ματς της Τρίτης (16/2), για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. 

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έκανε «όργια» στο «Καμπ Νου» κι η Παρί Σεν Ζερμέν, έπειτα από ένα «χορταστικό» ματς, επικράτησε 4-1 της Μπαρτσελόνα και βρίσκεται με το... 1,5 πόδι στα προημιτελικά του Champions League.

Οι «μπλαουγκράνα» προηγήθηκαν με τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος σημείωσε ένα ιστορικό γκολ κι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ντεμπέλε για το 2-0. Αυτή η φάση ίσως αποδειχθεί και καθοριστική στην τελική εξέλιξη του ζευγαριού.

Από εκεί και πέρα, το ματς εξελίχθηκε σε σόου του Εμπαπέ, ο οποίος σημείωσε τρία τέρματα κι οδήγησε τους πρωταθλητές Γαλλίας στον θρίαμβο και την Μπαρτσελόνα να βλέπει κατάματα το ενδεχόμενο να μείνει εκτός προημιτελικών για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια!

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της Λειψίας και σκοράροντας δύο γκολ σε πέντε λεπτά (2-0), ουσιαστικά «καθάρισε» από το πρώτο ματς την υπόθεση πρόκριση. Να θυμίσουμε ότι το ματς έγιν στη Ρουμανία, καθώς οι πρωταθλητές Αγγλίας δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν για τη Γερμανία, λόγω των περιοριστικών μέτρων που υπάρχουν για τον κορονοϊό.

Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν 1-4

Εικόνες από το ματς

Τα highlights

Λειψία – Λίβερπουλ 0-2

Εικόνες από το ματς

Τα highlights

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τέταρτη νεκρή στην Ελλάδα από την κακοκαιρία «Μήδεια» - Δεν πρόλαβε το ασθενοφόρο παρά τις αλυσίδες