ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Premier League: Το «τρένο» της Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει ακάθεκτο! – Όλα τα γκολ στην Αγγλία (video)

Premier League: Το «τρένο» της Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει ακάθεκτο! – Όλα τα γκολ στην Αγγλία (video)

Premier League: Δείτε όλα τα γκολ από τους αγώνες της Τετάρτης (17/2) στην Αγγλία.

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και δεν σταματάει πουθενά! Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει... ξεχάσει να χάνει, «εξαφανίζει» τον ανταγωνισμό και οδεύει προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Οι «πολίτες» πέρασαν κι από την έδρα της Έβερτον, την οποία νίκησαν 3-1, σε εξ αναβολής ματς της 16ης αγωνιστικής και βρίσκονται στο +10 από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λέστερ.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Φιλ Φόντεν στο 32ο λεπτό, αλλά οι ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια, καθώς ο Ριτσάρλισον είχε την απάντηση για το συγκρότημα του Κάρλο Αντσελότι, πέντε λεπτά αργότερα.

Στην επανάληψη οι «πολίτες» αύξησαν την πίεση και παρά την απουσία του «μόνιμου» σκόρερ τους τον τελευταίο καιρό, του Ιλκάι Γκουντογκάν, βρήκαν στόχο άλλες δύο φορές, αρχικά με τον Ριάντ Μαχρέζ στο 63΄ κι εν συνεχεία με τον Μπερνάρντο Σίλβα στο 77΄, ο οποίος «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του.

Η Φούλαμ «καιγόταν» για τη νίκη στην αναμέτρηση με την Μπέρνλι, αλλά μολονότι προηγήθηκε, έμεινε τελικά στο 1-1, πληρώνοντας ξανά τις αμυντικές αδυναμίες της. Η ομάδα του Λονδίνου έχασε έτσι μοναδική ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τη Νιουκάστλ, η οποία είναι η τελευταία ομάδα που βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μολονότι, κάθε βαθμός είναι σημαντικός στη μάχη για την παραμονή, η συγκεκριμένη ισοπαλία στον εξ αναβολής αγώνα για τη 17η αγωνιστική, είχε... άρωμα ήττας για τους «κότατζερς». Οι γηπεδούχοι από την άλλη παρέμειναν σε απόσταση ασφαλείας από τις τελευταίες τρεις θέσεις που οδηγούν στην Championship.

Μπέρνλι - Φούλαμ 1-1 (52' Μπαρνς - 49' Αϊνα)

Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι 1-3 (37' Ριτσάρλισον - 32' Φόντεν, 63' Μαχρέζ, 77' Σίλβα)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 24 αγώνες): Μάντσεστερ Σίτι 56, Μάντσεστερ Γ. 46, Λέστερ 46, Τσέλσι 42, Γουέστ Χαμ 42, Λίβερπουλ 40, Έβερτον 37 (23αγ.), Άστον Βίλα 36 (22αγ.), Τότεναμ 36 (23αγ.), Άρσεναλ 34, Λιντς 32 (23αγ.), Γουλβς 30, Σαουθάμπτον 29 (23αγ.), Κρίσταλ Πάλας 29, Μπέρνλι 27, Μπράιτον 26, Νιούκαστλ 25, Φούλαμ 19, Γουέστ Μπρομ 13, Σέφιλντ Γιουν. 11

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη Newsbomb.gr: Έγγραφο του ΔΕΔΔΗΕ εκθέτει τους δημάρχους για την κακοκαιρία «Μήδεια»