ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ο Αϊτόρ… προβληματίζει τον Μπόλονι

Παναθηναϊκός:  Ο Αϊτόρ… προβληματίζει τον Μπόλονι

Ο Αϊτόρ ήρθε με προσδοκίες το καλοκαίρι, αλλά μόλις στα τελευταία παιχνίδια έχει δείξει τα στοιχεία για τα οποία αποκτήθηκε.

Ο Αϊτόρ ήταν μία από τις μεταγραφές του καλοκαιριού που επένδυσε ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν έχει πάρει σχεδόν τίποτα μέχρι σήμερα. Με ένα συμβόλαιο 400.000 ευρώ ήρθε το καλοκαίρι ο Ισπανός με στόχο να κάνει τη διαφορά και να δώσει την ποιότητα, που έλειπε από τα άκρα.

Παρόλα αυτά, ο Αϊτόρ πέρασε ένα στάδιο προσαρμογής και το τελευταίο διάστημα δείχνει σιγά-σιγά να βγάζει στο γήπεδο στοιχεία του παιχνιδιού του.

Στο Αγρίνιο ειδικά και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο Αϊτόρ μπήκε στην θέση του Καμπετσή και παραλίγο με δικές του ενέργειες να φέρει τα πάνω κάτω και να οδηγήσει την ομάδα του σε νίκη.

Δεν έγινε, διότι χάθηκαν ευκαιρίες. Η πολύ καλή απόδοσή του, όμως, προβληματίζει τον Μπόλονι, που το σκέφτεται σοβαρά να δώσει θέση βασικού στον Αϊτόρ στα παιχνίδια που έρχονται σε Kύπελλο και πρωτάθλημα.

Το μόνο για το οποίο έχει ενδοιασμούς ο Μπόλονι είναι η συνεισφορά του Αϊτόρ στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας. Από την άλλη, όμως και ο Καμπετσής είναι σε κακή κατάσταση και είναι φανερό, ότι δεν μπορεί να βοηθήσει στα τελευταία παιχνίδια, παρότι ο Μπόλονι τον έχει μόνιμα στην ενδεκάδα.

Ο Αϊτόρ, λοιπόν, έχει σοβαρές πιθανότητες να είναι στο αρχικό σχήμα στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ, αλλά και στη ρεβάνς Kυπέλλου με τον ΠΑΣ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δεκαήμερο -«φωτιά»: Στο Αιγαίο ο τουρκικός στόλος – Στήνει «τείχος» η Ελλάδα, έρχονται και οι Γάλλοι