ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Η βαθμολογία και όλα τα γκολ του Σαββάτου (videos+photos)

Super League: Η βαθμολογία και όλα τα γκολ του Σαββάτου (videos+photos)

Super League: Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ, λίγο μετά την επίτευξη τους, από τις σημερινές (6/3) αναμετρήσεις της 25ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει πάρει για τα καλά πλέον τον... αέρα του Παναθηναϊκού. Τρεις μέρες μετά το σπουδαίο διπλό στη Λεωφόρο (2-1) και την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, τον νίκησε ξανά αυτή τη φορά στους «Ζωσιμάδες» με 1-0.

Ο Μιλιντσεάνου το «χρυσό» γκολ για την ομάδα των Ιωαννίνων που νίκησε τρεις φορές τους «πράσινους» μέσα σε 17 ημέρες, την ώρα που ο Παναθηναϊκός έμεινε μακριά απ’ τη νίκη για τρίτη σερί αγωνιστική κι έχασε σημαντικό έδαφος για την πρώτη τετράδα.

Με τον Αλί Μπάμπα να αποδεικνύεται «χρυσή» αλλαγή, ο Αστέρας Τρίπολης απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και παρέμεινε αήττητος για δέκατο συνεχόμενο παιχνίδι στη Super League. Το γκολ του Νιγηριανού επιθετικού στο 77' εξουδετέρωσε το προβάδισμα που είχαν πάρει οι «κυανόλευκοι» με τον Μανούσο στο 19' και χάρισε το βαθμό στους Αρκάδες, οι οποίοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ιγκλέσιας στο 90'.

Σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις, ένταση και ανατροπές, η ΑΕΛ πέτυχε νίκη «χρυσάφι» με 3-2 επί του ΟΦΗ στο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης». Η ομάδα της Λάρισας πανηγύρισε το δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο» στο πρωτάθλημα και, παρότι παραμένει ουραγός, αναπτέρωσε τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία, ενώ οι γηπεδούχοι γνώρισαν την όγδοη διαδοχική ήττα τους και πλέον μπαίνουν για τα... καλά σε περιπέτειες, καθώς η διαφορά τους από τους Θεσσαλούς μειώθηκε στους τρεις βαθμούς.

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 1-0

Εικόνες από το ματς

Τα highlights

Οι δηλώσεις των προπονητών

Αργύρης Γιαννίκης (ΠΑΣ Γιάννινα)

Λάζλο Μπόλονι (Παναθηναϊκός)

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 1-1

Εικόνες από το ματς

Τα highlights

Οι δηλώσεις των προπονητών

Σάββας Παντελίδης (Ατρόμητος)

Μίλαν Ράσταβατς (Αστέρας Τρίπολης)

ΟΦΗ – ΑΕΛ 2-3

Εικόνες από το ματς

Τα highlights

Οι δηλώσεις των προπονητών

Τζανλούκα Φέστα (ΑΕΛ)

Γιώργος Σίμος (ΟΦΗ)

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αναδρομικά δώρων σε όλες τις συντάξεις: Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι