ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Το κανάλι και η ώρα του αγώνα

Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Το κανάλι και η ώρα του αγώνα
Intime News

Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Μεγάλη αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης», ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Άρσεναλ.

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στο Φάληρο την Άρσεναλ, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Europa League.

Ένα ματς που φέρνει μνήμες από σπουδαίες νίκες των «ερυθρόλευκων» επί των Λονδρέζων, με αποκορύφωμα τον περσινό «άθλο» του στην ίδια διοργάνωση, αλλά ένα γύρο πιο πριν (στους «32») και το σπουδαίο διπλό στο «Emirates» με 2-1 στην παράταση, που του χάρισε μία απ’ τις μεγαλύτερες προκρίσεις της Ιστορίας του Ολυμπιακού στα Κύπελλα Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στα μετόπισθεν χωρίς τον τραυματία Ρούμπεν Σεμέδο ενώ οι «ερυθρόλευκοι» είναι αναγκασμένοι να περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή τον Ουσεϊνού Μπα που ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός Πέδρο Μαρτίνς θα δει την κατάσταση του Αφρικανού στόπερ και το πρωί της Πέμπτης (11/03), ευελπιστώντας πως θα τον έχει κανονικά στη διάθεσή του, ακόμη κι αν χρειαστεί να κάνει ένεση.

Μαρτίνς: «Γι’ αυτό πιστεύουμε ότι θα προκριθούμε»

Ο Μαρτίνς, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου στο «Γ. Καραϊσκάκης», στάθηκε στην εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια οι παίκτες του.

Μάλιστα, όπως υποστήριξε, οι Πειραιώτες παίζουν με την δική τους ταυτότητα σε όλα τα ματς, έχοντας και μία δυνατή νοοτροπία και αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους πιστεύει ότι μπορεί η ομάδα του να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Σχετικά με αν ο Ολυμπιακός μπορεί να πετύχει ένα νέο «θαύμα» και να αποκλείσει την Άρσεναλ είπε: «Όχι στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν θαύματα. Δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις θαύμα τρεις σερί επιτυχημένες χρονιές στην Ευρώπη. Είναι δουλειά και πολύ δυνατή νοοτροπία, ο Ολυμπιακός παίζει με δική του ταυτότητα και δεν αλλάζει. Είναι δυνατός αντίπαλος, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε με ίδια ταυτότητα, με το δικό μας τρόπο όποιος κι αν είναι αντίπαλος. Θα παίζουμε πάντα με τον τρόπο του Ολυμπιακού, που έχει μια πάρα πολύ δυνατή νοοτροπία. Και γι' αυτούς τους λόγους πιστεύουμε πολύ ότι μπορούμε να προκριθούμε».

Η αναμέτρηση του Φαλήρου θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι COSMOTE SPORTS 2HD.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο ηθοποιός Θεόφιλος Βανδώρος - Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο