ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένταλμα σύλληψης για γνωστό προπονητή – Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Ένταλμα σύλληψης για γνωστό προπονητή – Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Αργεντινή: Μια παλιά υπόθεση είναι πιθανό να οδηγήσει στη φυλακή τον Ρικάρντο Λα Βόλπε, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο άλλοτε προπονητής του Μεξικού και της Κόστα Ρίκα είχε πρωταγωνιστήσει σε υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης το 2014, μετά από καταγγελία της φυσιοθεραπεύτριας της Τσίβας, Μπεθλεχέμ Κορονάδο.

Σύμφωνα με την Κορονάδο, ο Λα Βόλπε μπήκε στο ιατρείο της, φορώντας μόνο μια πετσέτα κι όπως ανέφερε της ζήτησε να του κάνει μασάζ, κάτι που εκείνη αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει πάλη των δυο τους.

Το σχετικό δημοσίευμα της Ole για τον Ρικάρντο Λα Βόλπε

Μάλιστα, το συγκεκριμένο επεισόδιο ήταν η αιτία που απολύθηκε από την Τσίβας Γουαδαλαχάρα, με τον Αργεντινό τεχνικό, πάντως, να αρνείται τις κατηγορίες.

Το 2018, το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι δεν είχε επαρκή στοιχεία, ωστόσο στα τέλη του 2020 η υπόθεση άνοιξε ξανά και πριν λίγες ημέρες εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 69χρονο τεχνικό.

Ο Λα Βόλπε ήταν προπονητής του Μεξικού στο Μουντιάλ του 2006, ενώ έκατσε στον πάγκο αρκετών ομάδων της χώρας, αλλά και της Μπόκα Τζούνιορς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κοτανίδου: Η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων έχασε τον δρόμο – Η κούραση μας οδηγεί σε λάθος αποφάσεις