ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Άνετα η Μπάγερν, ωραία η Τσέλσι – Όλα τα γκολ της βραδιάς (videos)

Champions League: Άνετα η Μπάγερν, ωραία η Τσέλσι – Όλα τα γκολ της βραδιάς (videos)

Champions League: Δείτε τις καλύτερες φάσεις και όλα τα γκολ από τους αγώνες της Τετάρτης (17/3) για τη φάση των «16»

Η Τσέλσι κι η Μπάγερν Μονάχου συμπλήρωσαν το παζλ της προημιτελικής φάσης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες προστέθηκαν στις Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Ντόρτμουντ, Πόρτο, Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν. Αξίζει να αναφέρουμε ότι με εξαίρεση την πορτογαλική ομάδα, οι υπόλοιπες εφτά προκρίθηκαν χωρίς να ηττηθούν.

Τα ζευγάρια της φάσης των «8» θα γίνουν γνωστά μετά την κλήρωση που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευής (19/3). Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 13:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport1HD.

Η Τσέλσι νίκησε (2-0) και στο δεύτερο ματς την Ατλετικό Μαδρίτης και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση. Οι «μπλε» είχαν εξαιρετική εικόνα κι ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους καθώς έβγαλαν ένταση στο παιχνίδι και βγήκαν νικητές σχεδόν σε όλες τις μονομαχίες.

Από την άλλη, οι παίκτες του Σιμεόνε έδειξαν σαφώς καλύτερο πρόσωπο στην επίθεση σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, αλλά δεν τους... βγήκε το ματς. Η ομάδα της Μαδρίτης ατύχησε να έχει σε κακό βράδυ παίκτες «κλειδιά», όπως οι Σουάρες, Σαούλ και Κόκε, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να απειλήσει.

Στο φινάλε οι φιλοξενούμενοι πήγαν να τα παίξουν όλα για όλα αλλά έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Σάβιτς. Επίσης, έχουν παράπονα από τον Ντανιέλε Ορσάτο για τη φάση του 26ου λεπτού, όπου ο Αθπιλικουέτα τράβηξε τον Καράσκο μέσα στην περιοχή.

Στο Μόναχο, επιβεβαιώθηκε ξανά η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων, με την Μπάγερν να επικρατεί 2-1 της Λάτσιο. Μετά το 4-1 του πρώτου αγώνα, ο επαναληπτικός ήταν ουσιαστικά διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους Βαυαρούς να εμφανίζονται «σβηστοί» στο χορτάρι, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν για κάτι θετικό. Ακόμα κι έτσι οι πρωταθλητές κόσμου έφτασαν άνετα στη νίκη.

Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0 (1-0)

Εικόνες από το ματς

Τα highlights

Μπάγερν - Λάτσιο 2-1 (4-1)

Εικόνες από το ματς

Τα highlights

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Κραυγή» Δερμιτζάκη: Ανοίξτε τα όλα - Βγάλτε τον κόσμο έξω