ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Σημαντικό πρώτο βήμα η Ρεάλ, στο 90' η Σίτι – Όλα τα γκολ (vids+pics)

Ρεάλ Μαδρίτης Champions League
AP Images

Champions League: Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από τους αγώνες της Τρίτης (6/4) για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κι η Μάντσεστερ Σίτι έκαναν το πρώτο βήμα για την παρουσία τους στα ημιτελικά του Champions League, ωστόσο Λίβερπουλ και Ντόρτμπουντ εξακολουθούν να ελπίζουν, σε δύο ζευγάρια που παραμένουν ανοικτά.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποίησε μια «μεστή» εμφάνιση και πήρε σημαντικό προβάδισμα κόντρα στη Λίβερπουλ. Οι Μαδριλένοι επικράτησαν 3-1 των «κόκκινων», κυριαρχώντας στο πρώτο ημίχρονο, όπου θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει περισσότερα από δύο τέρματα. Στο δεύτερο μέρος, η απόδοση της Λίβερπουλ κι ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκαν, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να βρίσκει γκολ στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία της.

Την ώρα που οι πρωταθλητές Αγγλίας προσπάθησαν να ανέβουν, αναζητώντας την ισοφάριση, η «βασίλισσα» «χτύπησε» ξανά με τον Βινίσιους, ο οποίος πέτυχε, για πρώτη φορά, δύο τέρματα σε ένα ματς της Ρεάλ. Γενικότερα, οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ένα μεγαλύτερο σκορ, αλλά ακόμα κι έτσι έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα. Βέβαια, το γκολ του Σαλάχ επιτρέπει στη Λίβερπουλ να ελπίζει.

Στο Μάντσεστερ, η Σίτι «τρόμαξε» κόντρα στην Ντόρτμουντ και χρειάστηκε ένα γκολ του Φόντεν στο 90ο λεπτό για να πάρει τη νίκη με 2-1. Οι παίκτες του Γκουαρντιόλα, προηγήθηκαν νωρίς κι είχαν τον πρώτο λόγο στο ματς, αλλά η Μπορούσια έκανε αισθητή την παρουσία της και στο 84' βρήκε γκολ ισοφάρισης. Δεν μπόρεσε, όμως, να κρατήσει το 1-1, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι σκόραρε λίγο πριν το φινάλε.

Εικόνες από τα ματς

Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ 3-1

Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ 3-1

Τα highlights

Μάντσεστερ Σίτι - Ντόρτμουντ 2-1

Μάντσεστερ Σίτι - Ντόρτμουντ 2-1

Τα highlights

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τσιόδρας: Προσοχή στις ηλικίες 20 με 50 ετών – Μέτρα μέχρι να ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός