ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LaLiga, Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Η ώρα και το κανάλι του clasico (videos)

Ρεαλ Μαδρίτης Μπαρτσελόνα Real Madrid Barcelona

LaLiga: Η μάχη για το πρωτάθλημα έχει πάρει «φωτιά» στην Ισπανία και το αποψινό Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα αναμένεται να κρίνει πολλά.

Καθοριστικής σημασίας είναι το αποψινό clasico, καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο, Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μάλιστα, αν υπάρξει νικητής τότε εκείνος θα βρεθεί έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην 3η θέση με 63 βαθμούς, ενώ η Μπαρτσελόνα έχει δύο περισσότερους (βλ. 65) κι είναι στο -1 από την κορυφή.

Επίσης, αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς οι Μαδριλένοι τρέχουν αήττητο σερί 9 αγώνων, ενώ προέρχονται κι από 3-1 επί της Λίβερπουλ στο Champions League.

Οι «μπλαουγκράνα» έχουν αποκλειστεί από την Ευρώπη, ωστόσο στο πρωτάθλημα μετρούν 19 ματς δίχως ήττα! Επίσης, διατηρούν και μια καλή παράδοση στη Μαδρίτη, καθώς στις 12 τελευταίες επισκέψεις τους μετρούν 8 νίκες (1 ισοπαλία και 3 ήττες).

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport2HD. Επίσης, μπορείτε να δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ λίγο μετά την επίτευξη τους, στο Newbomb.gr και να σχολιάζετε την εξέλιξη του Live Chat του Onsports.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Φάκελος Μένιος Φουρθιώτης»: Το χρονικό της υπόθεσης που έβαλε «φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό