ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LaLiga: «Βασίλισσα» η Ρεάλ σε συγκλονιστικό clasico! - Δείτε τα γκολ (videos+photos)

Ρεάλ Μαδρίτης Μπαρτσελόνα Real Madrid Barcelona clasico

LaLiga: Παρά την καταρρακτώδη βροχή, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα προσέφεραν πολύ όμορφο θέαμα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη (2-1) στο clasico, ανεβαίνοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Δεν έχει περάσει και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που η «βασίλισσα» ήταν πίσω με διψήφια διαφορά από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης. Πλέον, αυτή η διαφορά δεν υφίσταται.

Η Ρεάλ πανηγύρισε την 75η νίκη της σε clasico κι έπιασε στην κορυφή τη συμπολίτισσα, την οποία μάλιστα «έχει» στην ισοβαθμία, ενώ στο -1 ακολουθεί η Μπαρτσελόνα. Η «Ατλέτι» που έχει ένα ματς λιγότερο αγωνίζεται την Κυριακή (11/4) στη Σεβίλλη με αντίπαλο την Μπέτις.

Το αποψινό clasico ήταν από τα πιο «χορταστικά», μολονότι στη μεγαλύτερη διάρκεια του είχαν... ανοίξει οι ουρανοί κι έβρεχε καταρρακτωδώς.

Στο πρώτο μέρος, οι παίκτες του Ζιντάν έδωσαν χώρο στους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι έφτασαν σε ποσοστό κατοχής ως το 68%. Δεν μπόρεσαν να το εκμεταλλευτούν και κάθε φορά που έχαναν την μπάλα, οι Μαδριλένοι έβγαζαν εξαιρετικές αντεπιθέσεις. Κάπως έτσι σκόραραν δύο τέρματα και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κι άλλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε σαφώς καλύτερη και κατάφερε να μειώσει στο σκορ, ενώ όσο κυλούσε το ματς πίεζε ακόμα περισσότερο τη Ρεάλ, η οποία είχε κι αυτή τις στιγμές της. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Κασεμίρο στο 90' και στην τελευταία φάση, οι παίκτες του Κούμαν έχασαν τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσουν, καθώς ο νεαρός Μορίμπα με σουτ από το ύψος του πέναλτι σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

TA ΓΚΟΛ: 14' Μπενζεμά, 28' Κροός - 60' Μινγκέθα

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Νάτσο, Μιλιτάο, Λούκας Βάθκεθ (43' Οντριοθόλα), Μεντί, Καζεμίρο, Μόντριτς, Κρόος (72' Ισκο), Βαλβέρδε (61' Ασένσιο), Βινίσιους (72' Μαρσέλο), Μπενζεμά (72' Μαριάνο)

Μπαρτσελόνα (Ρόναλντ Κούμαν): Τερ Στέγκεν, Αραούχο (72' Μορίμπα), Λενγκλέ, Μινγκέθα, Ντεστ (46' Γκριεζμάν), Ζόρντι Αλμπα, Μπουσκέτς (64' Σέρζι Ρομπέρτο), Ντε Γιονγκ, Πέδρι (81' Μπρέθγουεϊτ), Μέσι, Ντεμπελέ (81' Τρινκάο)

Το φιλμ του αγώνα

ΓΚΟΛ 1-0

Τρομερή έμπνευση Μπενζεμά με τακουνάκι για το 1-0

Και αμυντικός ο Μπενζεμά: Εκπληκτική άμυνα στον Ντε Γιονγκ!

ΓΚΟΛ 2-0

Δοκάρι με τον Βαλβέρδε για τη Ρεάλ

Ανεπαρκής ο Ντεμπελέ στο πρώτο ημίχρονο

Η αντίδραση του Μέσι μετά το δοκάρι της Μπαρτσελόνα

ΓΚΟΛ 2-1

Τεράστια χαμένη ευκαιρία με Βινίσιους για τη Ρεάλ

Ζήτησε πέναλτι η Μπαρτσελόνα

Η τεράστια ευκαιρία της Μπαρτσελόνα στο φινάλε

Έξαλλος ο Πικέ μετά τη λήξη του ματς: Έντονες διαμαρτυρίες

Οι ενδεκάδες

Real Madrid Ρεάλ Μαδρίτης 11
Η ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης
Barcelona Μπαρτσελόνα 11

Pre Game

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: «Ζωσμένη» με 1.350 μολύνσεις η Αττική - «Πονοκέφαλος» η Θεσσαλονίκη