ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Μεγάλο σκάνδαλο! Κινδυνεύει με αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Μεγάλο σκάνδαλο! Κινδυνεύει με αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Σάλο έχει προκαλέσει δημοσίευμα στη Σουηδία, το οποίο αναφέρει ότι ο «Ίμπρα» έχει μετοχές σε εταιρεία στοιχηματισμού, κάτι που απαγορεύουν FIFA και UEFA.

Η εφημερίδα «Aftonbladet» επικαλείται τον διευθύνοντα σύμβουλο της Bethard, Έρικ Σκαρπ, σύμφωνα με τον οποίο ο Ιμπραϊμοβιτς, μέσω της εταιρείας του «Unknown AB», κατέχει το 10% του μετοχικού κεφαλαίου της «Gameday Group PLC», που με τη σειρά της είναι ιδιοκτήτρια της Bethard, στοιχηματικής εταιρείας με έδρα τη Μάλτα.

Η κατηγορία είναι πολύ σοβαρή και είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει την αντίδραση της FIFA και της UEFA, τα καταστατικά των οποίων απαγορεύουν αυστηρά σε όσους συμμετέχουν στις διοργανώσεις τους (με οποιαδήποτε ιδιότητα) να είναι μέτοχοι στοιχηματικών εταιρειών.

Με δεδομένο ότι ο Σουηδός άσος έχει πρόσφατα μετάσχει σε διοργανώσεις και των δύο συνομοσπονδιών (Europa League της UEFA, προκριματικά Μουντιάλ της FIFA), αναμένεται η παρέμβασή τους.

Αν ο βετεράνος φορ κριθεί ένοχος, η πιθανή ποινή ξεκινά από βαρύ πρόστιμο (της τάξης των 100.000 ευρώ) και μπορεί να φτάσει σε πλήρη απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδοσφαιρο, ακόμη και για διάστημα τριών ετών!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Καραϊβάζ: Αποκάλυψη - «Σε ένα μήνα θα κατέθετε για πολύκροτη υπόθεση»