ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: «Άφθαρτη» η Ρεάλ, με ανατροπή η Σίτι – Όλα τα γκολ κι οι ημιτελικοί (vids+pics)

Τσαμπιονς Λιγκ Champions League

Champions League: Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από τους αγώνες των προημιτελικών της διοργάνωσης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κι η Μάντσεστερ Σίτι συμπλήρωσαν το καρέ των ημιτελικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για την τρέχουσα σεζόν.

Οι Μαδριλένοι πήγαν στο Anfield για να υπερασπιστούν το 3-1 του πρώτου αγώνα και τα πήγαν εξαιρετικά, καθώς με την εμπειρία τους απέσπασαν 0-0 από τη Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» είχαν περιόδους κατά τη διάρκεια του αγώνα που πίεσαν τη «βασίλισσα», αλλά παρά τις ευκαιρίες και τις αρκετές τελικές που είχαν, δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και να προσθέσουν κι άλλη πίεση στην αντίπαλο τους.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, παρά τις απουσίες, κατάφερε να διαχειριστεί υποδειγματικά το ματς και να ισορροπήσει την κατάσταση κάθε φορά που το ματς πήγαινε να ξεφύγει. Ως εκ τούτου παρέμεινε «άφθαρτη» από την Αγγλία και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε και στο Ντόρτμουντ την Μπορούσια με 2-1 και πήρε την πρόκριση, η οποία, πάντως, δεν ήρθε τόσο εύκολα. Οι «πολίτες» μπήκαν «κοιμισμένοι» στο ματς κι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, κι έγινε ο δεύτερος νεότερος παίκτης που σκοράρει σε νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης.

Σταδιακά, όμως, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ισορρόπησε και στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τσαν, ο οποίος έκανε χέρι μέσα στην περιοχή. Ο Μαχρέζ μετέτρεψε το πέναλτι σε γκολ και έβαλε την ομάδα του ξανά σε θέση πρόκρισης. Αυτός που τη «σφράγισε» ήταν ο Φόντεν, ο οποίος είχε κάνει και το 2-1 στο πρώτο ματς.

Τα ημιτελικά (27 ή 28 Απριλίου και 4 ή 5 Μαΐου)

Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Σίτι

Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι

Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης 0-0 (1-3)

Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης 0-0

Τα highlights

Ντόρτμουντ - Μάντσεστερ Σίτι 1-2 (2-4)

Ντόρτμουντ - Μάντσεστερ Σίτι 1-2

Τα highlights

Οι αγώνες της Τρίτης (13/4)

Παρί Σεν Ζερμέν - Μπάγερν Μονάχου 0-1 (3-3)

Τα highlights

Τσέλσι - Πόρτο 0-1 (2-1)

Τα highlights

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Καραϊβάζ: Αποκάλυψη - «Σε ένα μήνα θα κατέθετε για πολύκροτη υπόθεση»