ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

European Super League: Αντίθετος με τη... Λίβερπουλ ο Κλοπ - «Όλα γίνονται για το χρήμα» (video)

Γιούργκεν Κλοπ Λίβερπουλ

European Super League: Η Λίβερπουλ είναι μια από τις 12 ομάδες που επιδιώκουν τη δημιουργία μιας κλειστής λίγκας, αλλά ο προπονητής της, Γκιούργκεν Κλοπ δεν... μάσησε τα λόγια του.

Λίγη ώρα πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λιντς, ο Γερμανός τεχνικός μίλησε για το θέμα που απασχολεί όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη και τάχθηκε κι αυτός κατά της European Super League.

Ο Κλοπ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Δεν άλλαξα την απόφασή μου. Το άκουσα πρώτη φορά χθες. Έχουμε κάποιες πληροφορίες, αλλά όχι πολλές. Είναι δύσκολο, οι οπαδοί δεν είναι χαρούμενοι. Μπορώ να το καταλάβω αυτό. Δεν συμμετέχουμε καθόλου στην όλη διαδικασία, ούτε εγώ, ούτε οι παίκτες», για να συμπληρώσει...

«Να θυμάστε, το πια σημαντικά πράγματα σε μία ένα κλαμπ είναι οι οπαδοί και η ομάδα. Και έτσι πρέπει να είμαστε σίγουροι πως τίποτα δεν θα μπει ανάμεσά τους».

Καταλήγοντας, είπε: «Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό των οπαδών για τη Super League. Δεν ξέρω ακριβώς γιατί οι 12 ομάδες το έκαναν. Όμως είναι πάντα περισσότερα και περισσότερα παιχνίδια. Όλα γίνονται για το χρήμα, τίποτα άλλο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.607 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 78 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 847 οι διασωληνωμένοι