ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μεγάλη» Παρασκευή για Ρεάλ, Τσέλσι και Σίτι - Θα κριθεί το μέλλον τους στο Champions League

Champions League

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild, η UEFA θα αποφασίσει την Παρασκευή 23 Απριλίου, αν θα αποβάλει από το φετινό Champions League τις Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι.

Οι τρεις σύλλογοι έχουν φτάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όμως η απόφασή τους να συμμετέχουν στην European Super League έχει εξοργίσει τους ανθρώπους της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Όπως αναφέρει η Bild, την Παρασκευή η UEFA θα λάβει τις αποφάσεις της για το μέλλον των τριών ομάδων. Συγκεκριμένα, η ομοσπονδία αποφασίσει για το αν ο αποκλεισμός θα ισχύσει από την φετινή χρονιά.

Αν περάσει αυτό το -ακραίο σε κάθε περίπτωση, αλλά υπαρκτό- σενάριο, τότε η Παρί Σεν Ζερμέν θα στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης άνευ αγώνα, καθώς δεν θα διεξαχθούν ημιτελικοί αγώνες, αλλά ούτε και τελικός.

Η UEFA φέρεται να εξετάζει και άλλο ένα ενδεχόμενο σύμφωνα με την Bild. Να γίνουν τα ημιτελικά με την ομάδα από τη Γαλλία, αλλά και τις τρεις ομάδες που αποκλείστηκαν στην προημιτελική φάση, δηλαδή τις Μπάγερν Μονάχου, Μπορούσια Ντόρτμουντ και Πόρτο.

Ωστόσο, το δεύτερο ενδεχόμενο βρίσκει εμπόδιο καθώς οι δύο από τις τρεις προαναφερόμενες ομάδες, φέρονται να έχουν δεχτεί την πρόσκληση των 12 ομάδων για συμμετοχή στη European Super League.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θεμιστοκλέους: Για ποιές ηλικίες ανοίγουν τα ραντεβού εμβολιασμών στις 21 και τις 24 Απριλίου