ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

European Super League: Το ποδόσφαιρο έδειξε ότι δεν κάνουν κουμάντο τα χρήματα!

European Super League

European Super League: Σε μια εποχή που στο ποδόσφαιρο γίνεται χορός εκατομμυρίων, το άθλημα έδειξε ότι τα χρήματα δεν κάνουν το απόλυτο κουμάντο.

Την παραπάνω άποψη εξέφρασε ο προπονητής της Ρόμα, Πάουλο Φονσέκα, ο οποίος έστειλε και το μήνυμα ότι οι οπαδοί αποτελούν το σημαντικότερο συστατικό του αθλήματος.

Η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας αρνήθηκε εξ αρχής να μπει σε μια «κλειστή» λίγκα κι ο προπονητής της στο πλαίσιο της συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Αταλάντα, δήλωσε υπερήφανος για τη συνολική στάση του συλλόγου.

Πάουλο Φονσέκα Ρόμα
«Είμαι πολύ υπερήφανος που αποτελώ κομμάτι του ποδοσφαίρου. Το ποδόσφαιρο έδειξε πως δεν κάνουν κουμάντο τα χρήματα, αλλά οι οπαδοί, οι παίκτες και οι προπονητές».

AP Images

Αναλυτικά όσα είπε...

«Όπως οι περισσότεροι προπονητές είμαι απολύτως αντίθετος στην Super League. Είμαι πολύ υπερήφανος που αποτελώ κομμάτι του ποδοσφαίρου. Το ποδόσφαιρο έδειξε πως δεν κάνουν κουμάντο τα χρήματα, αλλά οι οπαδοί, οι παίκτες και οι προπονητές.

Αποδείξαμε πως οι οπαδοί είναι σημαντικοί και είμαι πολύ υπερήφανος για την απόφαση που πάρθηκε από όλους τους επαγγελματίες. Είμαι επίσης υπερήφανος για τη θέση που πήρε η Ρόμα

Δεν ανησυχώ για το μέλλον του ποδοσφαίρου, έχει πάντα περιθώρια βελτίωσης και ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, έχουμε δείξει ότι αυτό το άθλημα μπορεί να επιβιώσει».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετακίνηση εκτός νομού: Δείτε πότε ανοίγει