ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οριστικό: Η εισβολή των οπαδών έφερε αναβολή του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ!

Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ Λίβερπουλ Premier League

Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΛίβερπουλ: Η εισβολή των οπαδών στο Όλντ Τράφορντ οδήγησε στην οριστική αναβολή του μεγάλου ντέρμπι της Premier League.

Όπως ενημέρωσαν με επίσημη ανακοίνωση τους οι «κόκκινοι διάβολοι» το ματς αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας, μετά τη διαδήλωση των οπαδών κατά της διοίκησης του συλλόγου.

Αναλυτικά...

«Μετά από συζήτηση μεταξύ της αστυνομίας, της Premier League, του Συμβουλίου του ''Όλντ Τράφορντ'' και των ομάδων, το παιχνίδι μας κόντρα στη Λίβερπουλ έχει αναβληθεί για λόγους ασφαλείας και προστασίας σχετικά με τη σημερινή διαμαρτυρία. Θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις με την Premier League για τον ορισμό του αγώνα

Οι οπαδοί μας είναι παθιασμένοι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αναγνωρίζουμε απόλυτα το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση και τις ειρηνικές διαμαρτυρίες.

Ωστόσο, λυπούμαστε για την αναστάτωση στην ομάδα και τις δράσεις που θέτουν άλλους φιλάθλους, το προσωπικό και την αστυνομία σε κίνδυνο. Ευχαριστούμε την αστυνομία για τη στήριξή της και θα τους ενισχύσουμε σε οποιαδήποτε έρευνα ακολουθήσει
».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αιτωλοακαρνανία:«Πάρε με να ξανά είμαστε μαζί» - Συγκλονίζει ο άνδρας της 30χρονης εγκύου που πέθανε