ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Με 25.000 φιλάθλους ο τελικός - «Δεν θα επηρεάσει το lockdown στην Τουρκία»

champions league

Champions League: Η κατάσταση στην Τουρκία παραμένει εξαιρετικά δύσκολη, ωστόσο η UEFA επιθυμεί ο τελικός να διεξαχθεί με την παρουσία ως και 25.000 φιλάθλων.

Τα κρούσματα στη γειτονική χώρα αυξάνονται καθημερινά, κάτι που την έχει βάλει σε lockdown τουλάχιστον ως τις 17 Μαΐου, ωστόσο αυτό δεν θα εμποδίσει την παρουσία του κόσμου στο μεγάλο ματς του Ολυμπιακού Σταδίου «Ατατούρκ» στις 29 του μήνα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι «TIMES», η UEFA προσανατολίζεται στο να δώσει από 4.000 εισιτήρια στις δύο φιναλίστ, ήτοι τη Μάντσεστερ Σίτι και μια εκ των Τσέλσι ή Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ευελπιστεί ότι το παρών θα μπορέσουν να δώσουν συνολικά 25.000 θεατές!

Times
Το δημοσίευμα των TIMESthetimes.co.uk

Οι άνθρωποι της ομοσπονδίας βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με τους υπεύθυνους στην Τουρκία για να διαπιστώσει το κατά πόσο μπορεί να υλοποιηθεί το σενάριο να γεμίσει το 1/3 του σταδίου.

«Περιμένουμε έναν περιορισμένο αριθμό θεατών και έχουμε διαβεβαιώσεις ότι το προσωρινό lockdown, το οποίο είναι σε ισχύ ως τις 17 Μαΐου, δεν θα επηρεάσει τον αγώνα. Η UEFA συνεργάζεται στενά με την τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και τις τοπικές αρχές, ώστε να διεξαχθεί ο αγώνας με ασφάλεια. Πληροφορίες αναφορικά με την χωρητικότητα και λεπτομέρειες για τη μετάβαση και τα εισιτήρια θα δημοσιοποιηθούν ως το τέλος της εβδομάδας» ανέφερε εκπρόσωπος της UEFA.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 2.093 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, 96 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 765 οι διασωληνωμένοι