ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρίστιαν Έρικσεν: Μπήκε στο γήπεδο η γυναίκα του και ξέσπασε σε κλάματα – Συγκλονιστικές εικόνες

Κρίστιαν Έρικσεν: Μπήκε στο γήπεδο η γυναίκα του και ξέσπασε σε κλάματα – Συγκλονιστικές εικόνες
AP Images

Κρίστιαν Έρικσεν: Ανατριχιαστικές στιγμές στην Κοπεγχάγη μετά την κατάρρευση του 29χρονου άσου, με τη σύζυγό του που ήταν στο γήπεδο να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο έχοντας ξεσπάσει σε λυγμούς.

Όλος ο πλανήτης «πάγωσε» με την εικόνα της κατάρρευσης του Κρίστιαν Έρικσεν, στη διάρκεια της αναμέτρησης της Δανίας με τη Φινλανδία για το Euro 2020. Πόσω μάλλον η δική του άνθρωποι, με τη σύζυγό του να είναι στο γήπεδο στην Κοπεγχάγη και να βιώνει στιγμές τρόμου και αγωνίας βλέποντας τον δικό της άνθρωπο, και πατέρα των δυο παιδιών τους, να είναι αναίσθητος στο χορτάρι και να γίνεται προσπάθεια ανάνηψης από τους γιατρούς.

Η σύζυγος του Κρίστιαν Έρικσεν μετά από μερικά λεπτά δεν άντεξε να περιμένει στη θέση της, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και βρέθηκε μέσα στο χορτάρι έχοντας ξεσπάσει σε λυγμούς.

Οι συμπαίκτες του Έρικσεν στην Εθνική Δανίας προσπάθησαν να την ηρεμήσουν και να την αποτρέψουν από το να προσεγγίσουν το σημείο όπου ο 29χρονος ήταν πεσμένος και γινόταν προσπάθειες να τον επαναφέρουν…

Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρίστιαν Έρικσεν: Τα νεότερα για την υγεία του - Η ανακοίνωση της UEFA