ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Euro 2020: Ανώτερη η Ολλανδία, «πάτησε» τα Σκόπια – Pasillo για τον Πάντεφ (videos)

Euro 2020

Euro 2020: Η Ολλανδία επιβεβαίωσε τη διαφορά ποιότητας κι επικράτησε 3-0 των Σκοπίων, κάνοντας το «3 στα 3» στον Γ' όμιλο.

Με το απόλυτο ολοκλήρωσε την πρώτη φάση του Euro η ομάδα του Φρανκ Ντε Μπουρ, η οποία επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της κόντρα στους Σκοπιανούς που ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν.

Οι «οράνιε» έπαιξαν όσο χρειάστηκε για να φτάσουν σε μια άνετη επικράτηση στον αγώνα του Άμστερνταμ, στον οποίο είχαν τον απόλυτο έλεγχο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του. Η γειτονική μας χώρα έβγαλε κάποια στιγμή αντίδραση, αλλά ήταν εξαιρετικά δύσκολο να απειλήσει τους αντιπάλους της, καθώς η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής.

Η Ολλανδία θα μπει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα νοκ άουτ, όπου πρώτος αντίπαλος θα είναι μια από τις καλύτερες τρίτες των ομίλων, ενώ τα Σκόπια λένε «αντίο» στη διοργάνωση, χωρίς να καταφέρουν να πάρουν βαθμό.

Παράλληλα, αποχαιρέτησαν (σταματάει από την εθνική) και τον σπουδαιότερο παίκτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου της χώρας, τον Γκόραν Πάντεφ, ο οποίος έγινε αλλαγή στο 68ο λεπτό κι οι συμπαίκτες του έκαναν pasillo κατά την έξοδο του.

Το φιλμ του αγώνα

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Η συγκλονιστική εξομολόγηση 45χρονης- Έζησα ό,τι θα ζήσει η Λυδία, «θα τραβήξει Γολγοθά»