ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Euro 2020: Τρομερή Δανία! Μάγκικη πρόκριση για τον Κρίστιαν Έρικσεν (videos)

Euro 2020: Τρομερή Δανία! Μάγκικη πρόκριση για τον Κρίστιαν Έρικσεν (videos)

Euro 2020: Η Δανία ισοπέδωσε 4-1 τη Ρωσία και σε συνδυασμό με τη νίκη του Βελγίου προκρίθηκε πανηγυρικά ως δεύτερη στους «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο Κάσπερ Χιούλμαντ το είχε πει πριν το ματς ότι «θέλουμε τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση για χάρη του Κρίστιαν Έρικσεν» κι οι παίκτες του το έκαναν πράξη!

Οι Δανοί που υπέστησαν ένα τεράστιο σοκ με την κατάρρευση του Έρικσεν και δεν είχαν βαθμό μετά τα δύο ματς, μπήκαν ως τέταρτοι την τελευταία αγωνιστική του Β' ομίλου. Κι όμως στο φινάλε ήταν αυτοί που πανηγύρισαν μαζί με τον κόσμο τους (το ματς έγινε στην Κοπεγχάγη) μια μάγκικη πρόκριση.

Οι παίκτες του Χιούλμαντ μασούσαν σίδερα και «κατασπάραξαν» τη Ρωσία, στην οποία αρκούσε μια ισοπαλία για να περάσει, αλλά στο τέλος έμεινε στην τελευταία θέση. Η ομάδα του Τσερτσέσοφ ήταν απογοητευτική κι ουσιαστικά δεν κατάφερε να βγάλει φάση από οργανομένη επίθεση.

Το μόνο που θα θυμούνται οι Ρώσοι από το ματς είναι το πέναλτι του Ντζιούμπα κι αυτό γιατί ήταν ιστορικό! Ο επιθετικός της Ζενίτ έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Το φιλμ του αγώνα

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Η συγκλονιστική εξομολόγηση 45χρονης- Έζησα ό,τι θα ζήσει η Λυδία, «θα τραβήξει Γολγοθά»