ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Euro 2020: Κίνητρο για να εμβολιαστείς! Κάνεις την πρώτη δόση, πας στον τελικό του Wembley

Euro 2020
AP Images

Euro 2020: Ένα μεγάλο κίνητρο σε όσους φιλάθλους δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα αποφάσισε να δώσει ο Δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Καν.

Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος, δύο από αυτούς που θα αποφασίσουν να κάνουν την πρώτη δόση από σήμερα (6/7) μέχρι και την Πέμπτη θα κερδίσουν εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του Wembley, ο οποίος θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή.

Επίσης, θα δοθούν άλλα 50 διπλά εισιτήρια για τη ζώνη των οπαδών στην πλατεία Τραφάλνταρ.

Να θυμίσουμε ότι η Αγγλία αντιμετωπίζει την Τετάρτη (7/7) τη Δανία και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να δώσει για πρώτη φορά στην ιστορία της το παρών στον τελικό του Euro. Σε μια τέτοια περίπτωση τα εισιτήρια θα αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Για να είναι... έγκυρη η συμμετοχή θα πρέπει οι φίλαθλοι να παρουσιάσουν αποδείξεις ότι έκαναν την πρώτη δόση ή να παρουσιάσουν χαρτί με το ραντεβού τους. Μάλιστα, όσοι ανεβάσουν στα social media φωτογραφία με τον εμβολιασμό ή αποδεικτικό του θα μπουν δύο φορές στην κλήρωση.

«Είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε κίνητρα στους νέους ανθρώπους να εμβολιαστούν», τόνισε ο Καν, ο οποίος έκανε για ακόμη μια φορά έκκληση να εμβολιαστούν όσοι δεν το έχουν κάνει μέχρι τώρα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: «Έκρηξη» με 1.797 νέα - 8 θάνατοι και 168 διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ