ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Euro 2020: «Άκυρο» της UEFA στην Αγγλία για το «it's coming home» (video)

Euro 2020
AP Images

Euro 2020: Η UEFA απάντησε αρνητικά στο αίτημα των Άγγλων να παίξει το «Three Lions» πριν από την έναρξη του τελικού με την Ιταλία την Κυριακή το βράδυ στο Wembley.

Ο τραγουδιστής των «Τριών Λιονταριών», Φρανκ Σκίνερ, δήλωσε ότι η UEFA είχε διαφορετικά σχέδια γι' αυτόν και τον Ντέιβιντ Μπάντιελ για να παρουσιάσουν το δημοφιλές τραγούδι τους πριν από τον τελικό στο Wembley.

Το επιτυχημένο τραγούδι, που κυκλοφόρησε το 1996, επανήλθε στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια καθώς οι επιδόσεις της Αγγλίας βελτιώθηκαν. Γνώρισε εκ νέου επιτυχία, καθώς οι οπαδοί άρχισαν να τραγουδούν τους στίχους όταν η ομάδα του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ προκρίθηκε στους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ο στίχος «Το Ποδόσφαιρο Επιστρέφει στο Σπίτι του» έχει γίνει ο ύμνος των Άγγλων οπαδών και ο Σκίνερ είπε ότι υπήρχε μια πρόταση να πει το τραγούδι πριν την έναρξη του αυριανού μεγάλου τελικού. «Η UEFA είπε ότι δεν θα ήταν δίκαιο για τους Ιταλούς να το "ζήσουν"», ανέφερε ο Σκίνερ στο βρετανικό σόου «The Last Leg».

Η UEFA επιβεβαίωσε ότι είχε λάβει αίτημα την Παρασκευή αλλά αρνήθηκε καθώς το πρόγραμμα για την τελετή λήξης είχε ήδη ολοκληρωθεί. «Κανένα πρόσθετο στοιχείο δεν μπορεί να ενσωματωθεί σε αυτό το στάδιο λόγω του πολύ αυστηρού χρονοδιαγράμματος αντίστροφης μέτρησης και των λειτουργικών περιπλοκών πριν από τη σέντρα», τόνισε εκπρόσωπος της UEFA στο Reuters και πρόσθεσε...

«Το τραγούδι "Τα Τρία Λιοντάρια"' ... είναι το τραγούδι των οπαδών που έχει επιλεγεί από την Ποδοσφαιρική Ένωση της Αγγλίας και θα παιχτεί στη διάρκεια της προθέρμανσης των παικτών, όπως συνέβη και στους προηγούμενους αγώνες της Αγγλίας».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Επιμένει ο Αναγνωστόπουλος - «Μπήκαν σπίτι και σκότωσαν την Καρολάιν επειδή χρώσταγα»