ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γαλατάσαραϊ: «Πόρτα» στην Ελλάδα, δεν έγιναν δεκτά τα PCR - Έξαλλος ο Τούρκος υπουργός Αθλητισμού

Γαλατάσαραϊ: «Πόρτα» στην Ελλάδα, δεν έγιναν δεκτά τα PCR - Έξαλλος ο Τούρκος υπουργός Αθλητισμού
AP Images

Τον δρόμο προς την Κωνσταντινούπολη παίρνει η Γαλατάσαραϊ, καθώς τα μοριακά τεστ της αποστολής φέρεται να μην έγιναν δεκτά στο «Ελ. Βενιζέλος».

Στον αέρα είναι το προγραμματισμένο φιλικό του Ολυμπιακού με την Γαλατάσαραϊ (13/7, 21:15, Mega), που θα αποτελούσε και πρόβα τζενεράλε των «ερυθρολεύκων» για την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεων για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η τουρκική ομάδα έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος», ωστόσο δεν επετράπη η αποχώρηση της αποστολής από το αεροδρόμιο, καθώς δεν έγιναν δεκτά τα μοριακά τεστ από τις ελληνικές αρχές.

Σύμφωνα με την «Hurriyet», οι Αρχές κράτησαν τους παίκτες της Γαλατάσαραϊ δύο ώρες το αεροδρόμιο, καθώς τα τεστ στα οποία είχε υποβληθεί η αποστολή είχαν ήδη διενεργηθεί απ' την Κυριακή, καλώντας τους τουρκικής ομάδας να υποβληθούν σε νέες εξετάσεις.

Μάλιστα, η Fanatik υποστηρίζει πως ο Φατίχ Τερίμ και η διοίκηση των Τούρκων ήταν έξαλλοι.

«Αφού προσγειωθήκαμε στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, εκπληρώσαμε όλες τις διαδικασίες (για παράδειγμα τεστ PCR 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών, πιστοποιητικά εμβολιασμού…) που είχαν ζητήσει οι ελληνικές αρχές

Έπειτα από αναμονή περίπου δύο ωρών στο αεροδρόμιο, η αποστολή κίνησε τη διαδικασία επιστροφής στην Κωνσταντινούπολη, καθώς το ζήτημα δεν μπορούσε να επιλυθεί με κανέναν τρόπο», αναφέρει η Γαλατάσαραϊ.

Ο Τούρκος υπουργός Αθλητισμού Μεχμέτ Κασάπογλου, διαμαρτυρήθηκε έντονα για το συμβάν και έκανε λόγο για πρωτόγονη συμπεριφορά των ελληνικών Αρχών απέναντι στην Γαλατάσαραϊ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θεοδωρίδου: Μεγάλη προσοχή σε όσους έχουν κάνει μια δόση – Οι κίνδυνοι από τη μετάλλαξη Δέλτα