ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Premier League: Φωτογραφήθηκε με τις στάχτες του παππού του νέος παίκτης της Άρσεναλ (photo)

Premier  League: Φωτογραφήθηκε με τις στάχτες του παππού του νέος παίκτης της Άρσεναλ (photo)

Premier League: Ο Άαρον Ράμσντεϊλ πήρε μεταγραφή για την Άρσεναλ και μετά τις υπογραφές φωτογραφήθηκε με τις στάχτες του παππού του.

Οι «κανονιέρηδες» δαπάνησαν 30.000.000 ευρώ για να αποκτήσουν τον 23χρονο τερματοφύλακα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Η μεταγραφή του Ράμσντεϊλ ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (20/8), με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025. Μετά τις υπογραφές έβγαλε την καθιερωμένη φωτογραφία, στην οποία όμως έκανε αίσθηση με την κίνηση του.

Συγκεκριμένα, ο νέος παίκτης της Άρσεναλ είχε μαζί του τις στάχτες του παππού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την ημέρα που η μητέρα του έμαθε πως είναι έγκυος σε εκείνον. Ο Ράμσντεϊλ δεν τις αποχωρίζεται ποτέ, κάτι που κάνει κι ο πατέρας του, ο οποίος τις έχει και στο γήπεδο κάθε φορά πάει να δει τον γιο του.

Ο νεαρός Άγγλος μίλησε στις δηλώσεις του για τον παππού του, υπογραμμίζοντας ότι: «Την ημέρα που η μαμά μου ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος σε μένα ήταν η μέρα που πέθανε. Τον έλεγαν Ρον και ήταν από το Μπλόξγουιτς στο Μπέρμιγχαμ και οι άνθρωποι συνήθιζαν να λένε: "Ω, θα δούμε τον Ρον μας".

Όταν πετάξαμε τη στάχτη του, ο πατέρας μου κράτησε λίγη από αυτή. Τη φέρνει στους αγώνες και έτσι έχει μια φωτογραφία μαζί του στα γήπεδα.

Είπα όσο ήμουν στο αυτοκίνητο σήμερα το πρωί ότι δεν θα την έπαιρνα, αλλά ήταν μία όμορφη χειρονομία. Θα ήταν ποδοσφαιριστής αν του το επέτρεπε ο μπαμπάς του και θα ήταν τερματοφύλακας, οπότε υπάρχουν λίγες συνδέσεις μεταξύ μας. Ο πατέρας μου τον παίρνει παντού. Τον κρατάει κοντά στην καρδιά του».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Τριανταφυλλόπουλος