ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκουαρντιόλα: «Ο εμβολιασμός είναι η μοναδική λύση, οι γιατροί μπορούν να πείσουν τους παίκτες»

Πεπ Γκουαρντιόλα
AP Images

Premier League: Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα του εμβολιασμού των παικτών του αγγλικού πρωταθλήματος.

Ο Καταλανός τεχνικός υπογράμμισε πως μόνο οι γιατροί μπορούν να πείσουν τους ποδοσφαιριστές να προχωρήσουν στον εμβολιασμό τους.

Την περασμένη Δευτέρα 11 άτομα βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό, ανάμεσα τους οι Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ και Πούλισικ κι αρκετοί προπονητές εκφράζουν δημόσια την άποψη ότι οι παίκτες πρέπει να κάνουν το εμβόλιο.

Μετά τους Μικέλ Αρτέτα, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, Στιβ Μπρουκς και Γκρέιαμ Πότερ, ήταν η σειρά του Πεπ Γκουαρντιόλα να πράξει. Αξίζει να θυμίσουμε ότι τον Απρίλιο του 2020 ο «Πεπ» είχε χάσει τη μητέρα του από κορονοϊό.

«Πιστεύω ότι οι γιατροί και τα ιατρικά επιτελεία μπορούν να το κάνουν ώστε οι παίκτες να ξέρουν τι χρειάζεται να κάνουν για να προστατεύσουν τους ίδιους, την οικογένειά τους και την υπόλοιπη κοινωνία. Ουδείς όμως μπορεί να τους υποχρεώσει να εμβολιαστούν», τόνισε αρχικά ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, για να προσθέσει: «Νομίζω πως ο καλύτερος τρόπος είναι να τους εξηγήσουμε τα πλεονεκτήματα ή τα μειονεκτήματα που έχει ο εμβολιασμός».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Λέρος: Τούρκοι ψαράδες έφτασαν μέχρι την... Αγία Μαρίνα - Κίνδυνος θερμού επεισοδίου (video)