ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Πήρε το ντέρμπι ο Άρης, νίκες για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ – Βαθμολογία και highlights

Super League
Intime

Super League: Δείτε τα highlights και τις δηλώσεις από τις αναμετρήσεις της Τετάρτης (22/9) για την 3η αγωνιστική.

Το πρώτο «τρίποντο» στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Άρης, ο οποίος νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Οι «κίτρινοι» προηγήθηκαν με τον Καμαρά στην πρώτη καλή στιγμή τους και κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα μέχρι το φινάλε σε μια ισορροπημένη αναμέτρηση. Το «τριφύλλι» από την άλλη γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα με πανομοιότυπο τρόπο (με γκολ στο ξεκίνημα του ματς), καθώς δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε κυρίως με τον Ιωαννίδη.

Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ έπαιξε με τη «φωτιά», αλλά τελικά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής Λαμίας με 1-0. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έπεισαν με την εικόνα τους, αλλά λυτρώθηκαν με τον Αραούχο, ο οποίος έχει ξεκινήσει «ζεστός» τη σεζόν. Συγκινητικές στιγμές με τον Στέλιο Σεραφείδη, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και βρέθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση. Μάλιστα, οι παίκτης της «Ένωσης» του αφιέρωσαν τη νίκη.

Με πρωταγωνιστή τον Τικίνιο, ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, επικρατώντας 4-1. Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους, με τον Βραζιλιάνο να σημειώνει δύο τέρματα, ενώ τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε κι ο Μασούρας στην επιστροφή του μετά τον τραυματισμό. Αυτή ήταν η τρίτη ήττα σε ισάριθμα ματς για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», με αποτέλεσμα ο Γιάννης Πετράκης να απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία.

Ο ΠΑΟΚ για ακόμα ένα ματς παρουσίασε κενά και σε ορισμένες περιπτώσεις υπέφερε στην άμυνα, ωστόσο στο φινάλε κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από το Αγρίνιο. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» νίκησε 2-1 τον Παναιτωλικό, βρίσκοντας τη λύση δέκα λεπτά πριν το φινάλε με τον Σίντκλεϊ.

Στην Κρήτη, ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στη 0-0! Αυτή ήταν η τρίτη ισοπαλία σε ισάριθμα ματς για τους γηπεδούχους, την ώρα που οι Αρκάδες παραμένουν δίχως νίκη αλλά και γκολ στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Πριν τη σέντρα του αγώνα, οι φίλοι των γηπεδούχων που βρέθηκαν στο γήπεδο πέταξαν λούτρινα κουκλάκια στον αγωνιστικό χώρο κι έστειλαν μήνυμα κατά του παιδικού καρκίνου

Άρης – Παναθηναϊκός 1-0

Άρης - Παναθηναϊκός
Ο σκόρερ του Άρης - Παναθηναϊκόςslgr.gr

Τα highlights

Οι δηλώσεις

Άκης Μάντζιος (Άρης)

Ιβάν Γιοβάνοβιτς (Παναθηναϊκός)

ΑΕΚ – ΠΑΣ Λαμία 1-0

ΑΕΚ - Λαμία
Ο σκόρερ του ΑΕΚ - Λαμίαslgr.gr

Τα highlights

Οι δηλώσεις

Βλάνταν Μιλόγεβιτς (ΑΕΚ)

Μιχάλης Γρηγορίου (Λαμία)

Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης 4-1

Ολυμπιακός - Απόλλων
Οι σκόρερ του Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνηςslgr.gr

Τα highlights

Οι δηλώσεις

Πέδρο Μαρτίνς (Ολυμπιακός)

Γιάννης Πετράκης (Απόλλων Σμύρνης)

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 1-2

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ
Οι σκόρερ του Παναιτωλικός - ΠΑΟΚslgr.gr

Τα highlights

Οι δηλώσεις

Γιάννης Αναστασίου (Παναιτωλικός)

Ραζβάν Λουτσέσκου (ΠΑΟΚ)

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 0-0

ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης

Τα highlights

Οι δηλώσεις

Νίκος Νιόπλιας (ΟΦΗ)

Μίλαν Ράσταβατς (Αστέρας Τρίπολης)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.