ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Σφαγή» της UEFA με την ισπανική Δικαιοσύνη για τη European Super League

Αλεκσαντερ Τσέφεριν
Η Εισαγγελία της Ισπανίας είναι έτοιμη να ξεκινήσει έρευνα για τις κινήσεις του Αλεκσάντερ Τσέφεριν και των συνεργατών του στην UEFA
AP Images

Η UEFA έστειλε επιστολή στις ομοσπονδίες-μέλη της για τη διαμάχη με τη European Super League, κάτι που φαίνεται ότι ενόχλησε την ισπανική Δικαιοσύνη.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία υπογράμμισε ότι η ESL έχει ξεκάθαρο στόχο την απληστία και δεν δείχνει διατεθειμένη να κάνει πίσω.

Να θυμίσουμε ότι την Τρίτη (28/9) λήγει η πενθήμερη περίοδος που είχε δώσει ο δικαστής Μανουέλ Ρουίθ ντε Λάρα στην UEFA ώστε να ακυρώσει τις πειθαρχικές διαδικασίες που ξεκίνησε κατά της Μπαρτσελόνα, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γιουβέντους. Οι τρεις σύλλογοι είναι κι οι μόνοι από τα ιδρυτικά μέλη που εξακολουθούν να στηρίζουν το πρότζεκτ.

Στην UEFA, βέβαια, θεωρούν ότι έχουν συμμορφωθεί με την απόφαση του δικαστηρίου αναβάλλοντας την πειθαρχική διαδικασία. Η ισπανική Δικαιοσύνη, όμως, έχει διαφορετική άποψη κι η Εισαγγελία είναι έτοιμη να ξεκινήσει έρευνα για τις κινήσεις του Αλεκσάντερ Τσέφεριν και των συνεργατών του. Εν κατακλείδι, έρχεται «πόλεμος»...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποστολή Newsbomb.gr στο Αρκαλοχώρι: Εγκαταλείπουν τα σπίτια τους οι κάτοικοι - Συνεχείς μετασεισμοί

The Voice: Γιος πασίγνωστου τραγουδιστή ανέβηκε στη σκηνή και σάρωσε τα πάντα (video)

Συνελήφθη ο ληστής της τράπεζας στη Μητροπόλεως - Έφερε βαρύ οπλισμό