ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιταλία: Πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής συνελήφθη για εμπόριο ναρκωτικών

Άντονι Ντε Άβιλα
today.in-24.com

Ιταλία: Μπλεξίματα για τον Άντονι Ντε Άβιλα, ο οποίος συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες στη Νάπολη με την κατηγορία του εμπορίου ναρκωτικών.  

Ο Κολομβιανός πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής ισχυρίζεται ότι είναι αθώος και πως ζωή του είναι μόνο το ποδόσφαιρο.

Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν, πάντως, τον ενημέρωσαν πως υπάρχει εντολή φυλάκισης που εκδόθηκε από το γραφείο ποινικής εκτέλεσης της εισαγγελίας της πόλης, με την κατηγορία της διεθνούς παραγωγής και διακίνησης ναρκωτικών.

Ο Ντε Άβιλα βρίσκεται στη φυλακή, εκεί όπου τον συνάντησε ο δικηγόρος του, Φαμπρίτσιο Ντε Μάιο, ο οποίος δήλωσε: «Πρέπει να επισημανθεί ότι ο Ντε Άβιλα ήταν ελεύθερος να μετακινηθεί, τόσο που στις 28 Ιουνίου 2021 πήρε ένα αεροπλάνο από το Κάλι με προορισμό τη Μαδρίτη κι από εκεί έφυγε για να φτάσει στη Νάπολη λίγες μέρες αργότερα. Συνεπώς έχει περάσει πολλά σύνορα, έχει υποβληθεί σε πολλούς ελέγχους από την αστυνομία και κανείς δεν τον σταμάτησε ποτέ. Αυτή η σύλληψη είναι χωρίς νόημα, δεν υπάρχει λόγος».

Επίσης, ο δικηγόρος του πρώην ποδοσφαιριστή γνωστοποίησε ότι σκοπεύει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να αθωώσει τον πελάτη του, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα (1994, 1998).

Ο Ντε Άβιλα ανέφερε ότι του λείπει η οικογένειά του, ενώ ζήτησε από τον Ντε Μάιο να μεταφέρει την παρακάτω δήλωση: «Ευχαριστώ όλους τους θαυμαστές μου σε όλο τον κόσμο για την υποστήριξη και την αγάπη που μου δείχνετε. Ανυπομονώ να σας αγκαλιάσω όλους γιατί είμαι αθώος».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποστολή Newsbomb.gr στο Αρκαλοχώρι: Εγκαταλείπουν τα σπίτια τους οι κάτοικοι - Συνεχείς μετασεισμοί

The Voice: Γιος πασίγνωστου τραγουδιστή ανέβηκε στη σκηνή και σάρωσε τα πάντα (video)

Συνελήφθη ο ληστής της τράπεζας στη Μητροπόλεως - Έφερε βαρύ οπλισμό