ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε νεκρός 30χρονος πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη

Θάνατος ποδοσφαιριστή
Σοκ προκάλεσε στη Θεσσαλονίκη η είδηση του θανάτου ενός 30χρονου ποδοσφαιριστή ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Άρη
voria.gr

Σοκ προκάλεσε στη Θεσσαλονίκη η είδηση του θανάτου ενός 30χρονου ποδοσφαιριστή ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Άρη

Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο 30χρονος ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός στη μαρίνα της Νέας Κρήνης στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το metrosport.gr ο ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού Νίκος Τσουμάνης βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του. Κατά πληροφορίες ο 30χρονος βρέθηκε με αυτοσχέδια θηλειά στο λαιμό του με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για «ασφυκτικό θάνατο».

Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο του τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής και ιατροδικαστής ενώ προανάκριση για το θλιβερό περιστατικό διενεργεί το Α.Τ. Καλαμαριάς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ως επικρατέστερο σενάριο αυτή την ώρα εξετάζεται η αυτοκτονία με τους αστυνομικούς, όμως, να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται και για υπόθεση δολοφονίας.

Ο Νίκος Τσουμάνης μεταγράφηκε στον Μακεδονικό το καλοκαίρι ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Άρη και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

O Νίκος Τσουμάνης με τη φανέλα του ΆρηΙΝΤΙΜΕ

Με πληροφορίες από voria.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Mad Clip: Συγγενείς και φίλοι αναζητούν εκείνον που τράβηξε τη φωτογραφία από το νεκροτομείο

Καιρός: Πότε ξεκινούν και πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες – Σε δύο ατμοσφαιρικά βουνά η Ελλάδα

Δίκη για βιτριόλι: Έφτασε στο Μικτό Ορκωτό η Ιωάννα Παλιοσπύρου