ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Bundesliga: Οι ανεμβολίαστοι ποδοσφαιριστές της Χέρτα θα πληρώνουν μόνοι τους τα τεστ!

Bundesliga
AP Images

Bundesliga: Σε μια απίστευτη κίνηση που αναμένεται να ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου προχώρησε η διοίκηση της Χέρτα Βερολίνου, αναφορικά με τους ανεμβολίαστους ποδοσφαιριστές.

Όπως έγινε γνωστό ο γερμανικός σύλλογος αναγκάζει όσους παίκτες δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού να πληρώνουν από την τσέπη τους τα τεστ που είναι υποχρεωμένοι να κάνουν.

Μέχρι τώρα η Χέρτα κάλυπτε το κόστος για τα PCR tests, ωστόσο κάτι τέτοιο θα αλλάξει και τα συγκεκριμένα έξοδα θα επιβαρύνουν τους ποδοσφαιριστές. Αξίζει να αναφέρουμε ότι δύο τεστ προσφέρει κάθε εβδομάδα η DFL, η οποία είναι υπεύθυνη για τη διεξαγωγή της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας στο ποδόσφαιρο.

Η Χέρτα αναγκάστηκε να μπει σε καραντίνα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ενώ λόγω των κρουσμάτων σε κάποιες περιπτώσεις χρειάστηκε να κάνει μέχρι και έξι τεστ την εβδομάδα.

Όπως και να έχει είναι μια απόφαση που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς δεν αποκλείεται κι άλλες ομάδες να ακολουθήσουν τον δρόμο της ομάδα του Βερολίνου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τέλος τα μίνι lockdown: Αυτές είναι οι νέες ελευθερίες για τους πλήρως εμβολιασμένους

Μίνα Γκάγκα: «Χάσαμε νεαρό παιδί στη Βόρεια Ελλάδα» - Νεκρός 20χρονος από κορονοϊό στη Θεσσαλονίκη

Θρίλερ στο Περιστέρι: Ηλικιωμένος βρήκε παιδί να περιπλανιέται μόνο του