ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για απόπειρα δολοφονίας κατηγορείται ποδοσφαιριστής – Κλώτσησε διαιτητή στο κεφάλι (video)

Βραζιλία
Youtube

Βραζιλία: Αντιμέτωπος με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας βρίσκεται ο Γουίλιαμ Ριμπέιρο, ο οποίος κλώτσησε στο κεφάλι τον διαιτητή, Ροντρίγκο Κριβελάρο.

Το τρομακτικό σκηνικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Γκουαρανί με τη Σάο Πάολο RS, η οποία διακόπηκε στο 59ο λεπτό και συνεχίστηκε την επόμενη ημέρα.

Ο ρέφερι διακομίσθηκε στο νοσοκομείο κι αφού του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήρε εξιτήριο. Ο εισαγγελέας που ανέλαβε την υπόθεση σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα UOL, ανέφερε ότι: «Αποφάσισα να κατηγορήσω τον παίκτη για απόπειρα δολοφονίας γιατί κατά την αντίληψή μου για την υπόθεση, υπήρξε κίνδυνος να προκαλέσει ένα θανατηφόρο αποτέλεσμα».

Η επίθεση έγινε στην 113η επέτειο ίδρυσης της Σάο Πάολο RS. Ο σύλλογος χαρακτήρισε το περιστατικό «ένα από τα πιο θλιβερά στην ιστορία του» και είπε ότι έδιωξε τον Ριμπέιρο, ενώ εξετάζει τι περαιτέρω μέτρα μπορεί να λάβει.

Ο μικρός σύλλογος από το Ρίο Γκράντε, μια πόλη περίπου 200.000 κατοίκων, περίπου 320 χιλιόμετρα νότια της πρωτεύουσας της πολιτείας, Πόρτο Αλέγκρε, παίζει στη Β΄ κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος Ρίο Γκράντε ντο Σουλ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τέλος τα μίνι lockdown: Αυτές είναι οι νέες ελευθερίες για τους πλήρως εμβολιασμένους

Μίνα Γκάγκα: «Χάσαμε νεαρό παιδί στη Βόρεια Ελλάδα» - Νεκρός 20χρονος από κορονοϊό στη Θεσσαλονίκη

Θρίλερ στο Περιστέρι: Ηλικιωμένος βρήκε παιδί να περιπλανιέται μόνο του