ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντιέγκο Μαραντόνα: Βίντεο τον δείχνει στο κρεβάτι με 16χρονη Κουβανή - Τι καταγγέλλει η ίδια

Ντιέγκο Μαραντόνα
Το βίντεο με τον Ντιέγκο Μαραντόνα ήρθε στη δημοσιότητα μετά τις καταγγελίες της 37χρονης σήμερα κοπέλας από την Κούβα
Infobae

Το βίντεο με τον Ντιέγκο Μαραντόνα ήρθε στη δημοσιότητα μετά τις καταγγελίες της 37χρονης σήμερα κοπέλας από την Κούβα

Αίσθηση προκάλεσε η δημοσιοποίηση βίντεο που δείχνει τον Ντιέγκο Μαραντόνα στο κρεβάτι με μια 16χρονη κοπέλα η οποία έχει καταγγείλει ότι ο μεγάλος Αργεντίνος την κλείδωσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, την έδωσε κοκαΐνη και την πίεσε να προχωρήσει σε πλαστική στήθους.

Η Mavys Alvarez, όπως είναι το όνομα της κοπέλας από την Κούβα, παρουσιάζεται εμφανώς αμήχανη στο βίντεο που φέρεται να έχει καταγραφεί το 2000 στην αρχή μιας σχέσης που κράτησε τελικά τρία χρόνια.

Σε άλλα αποσπάσματα που μετέδωσε το κανάλι Infobae φαίνονται στο δωμάτιο να βρίσκονται και συνεργάτες του Μαραντόνα, ο οποίος είναι και αυτός που κρατάει την κάμερα.

Οι καταγγελίες της Alvarez έχον προκαλέσει την έναρξη έρευνας για trafficking ρίχνοντας σκιές στην «κληρονομιά» του Ντιέγκο Μαραντόνα. Η 37χρονη σήμερα Alvarez υποστηρίζει ότι ταξίδεψε στην Αργεντινή από την Κούβα χωρίς την άδεια των γονιών της όταν ο Μαραντόνα ήταν 40 ετών και βρισκόταν στο νησί της Καραϊβικής για ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης από τα ναρκωτικά.

«Πέρασε πάνω από μια ώρα μέχρι να με πείσουν ότι ήταν σημαντικό να βοηθήσω τον Ντιέγκο λέγοντας μου ότι ήταν φίλος της Κούβας και ήταν σε κατάθλιψη. Και έτσι πείστηκα» είπε η 37χρονη σήμερα καταγγέλλουσα.

Απαντώντας, δε, στο ερώτημα γιατί μίλησε τώρα για πρώτη φορά για όσα έζησε με τον Ντιέγκο Μαραντόνα η 37χρονη υποστήριξε ότι φοβόταν για την τύχη της οικογένειάς της που ζει ακόμα στην Κούβα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: Πώς θα κινηθεί ο «Μπάλλος» - Τα δύο σενάρια για την τροχιά του «Μεσογειακού Κυκλώνα»

Έφη Κακαράντζουλα: Τι θα πει στην απολογία της - Η συγγνώμη και το «προσωπικό θέμα»

Εφιαλτικές εικόνες από το... μέλλον: Πώς θα είναι η Θεσσαλονίκη και ο Πειραιάς (pics-vid)