ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Μεγάλες καταστροφές στο προπονητικό του Άρη – 400.000 ευρώ οι ζημιές

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Μεγάλες καταστροφές στο προπονητικό του Άρη – 400.000 ευρώ οι ζημιές

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Τα ακραία καιρικά φαινόμενα σαρώνουν όλη τη χώρα από το πρωί της Πέμπτης (14/10).

Η κακοκαιρία προκάλεσε μεγάλες καταστροφές, με το προπονητικό κέντρο του Άρη στο Νέο Ρύσιο να πλήττεται κι αυτό σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Οι ζημιές που υπέστη είναι πολύ σοβαρές και σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς φτάνουν τις 400.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, λόγω της έντονης βροχόπτωσης υπερχείλισε το ρέμα που υπάρχει πίσω από το πάρκινγκ και τα γύρω οικόπεδα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα νερά να μπουν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Το νερό έφτασε μέχρι τους εσωτερικούς χώρους και τα αποδυτήρια, προκαλώντας φθορές σε δάπεδα, ντουλάπες, όργανα γυμναστικής και σάουνες. Πλέον, οι άνθρωποι των «κίτρινων» καλούνται να ξεκινήσουν άμεσα τις εργασίες ώστε να επαναφέρουν το προπονητικό στην κατάσταση που βρισκόταν.

Τα έντονα φαινόμενα συνεχίζονται για δεύτερο 24ωρο, με αποτέλεσμα η Πυροσβεστική Υπηρεσία να δέχεται εκατοντάδες κλήσεις από πολίτες που χρειάζονται βοήθεια. Συγκεκριμένα, μόνο για την Αττική και την Κεντρική Μακεδονία από τις 7:00 της Παρασκευής (15.10) μέχρι και τις 18:00 της ίδιας ημέρας είχε δεχθεί 247 κλήσεις.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέος Δακτύλιος: Ποια οχήματα θα κυκλοφορούν ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας από 25 Οκτωβρίου

Εύβοια - Αυτοψία του Newsbomb: Από αυτό το σημείο παρασύρθηκε ο άτυχος βοσκός (pics&vid)

Ραγίζει καρδιές ο Πάρης Σκαρτσολιάς: «Τα όργανά του έσβηναν ένα ένα, έφυγε στον ύπνο του»