ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημο! Εποχή Τσάβι στην Μπαρτσελόνα (video)

Επίσημο! Εποχή Τσάβι στην Μπαρτσελόνα (videos)
Twitter: FC Barcelona

Με επίσημη ανακοίνωση η Μπαρτσελόνα γνωστοποίησε τη συμφωνία με τον Τσάβι που επιστρέφει στους Καταλανούς μετά από έξι χρόνια

Μετά από φήμες περί επιστροφής, ανακοινώσεις και διαψεύσεις, ο Τσάβι είναι οριστικά προπονητής στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε.

Με επίσημη ανακοίνωση, η Μπαρτσελόνα έβαλε τέλος στην υπόθεση και γνωστοποίησε πως ο 41χρονος επιστρέφει στο σπίτι του, υπογράφοντας συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2024.

Η Μπαρτσελόνα πλήρωσε τη ρήτρα των πέντε εκατομμυρίων που είχε ο Ισπανός με την Αλ Σαντ και έτσι ο Τσάβι είναι και επίσημα ο αντικαταστάτης του Ρόναλντ Κούμαν και σύντομα θα παρουσιαστεί στο «Καμπ Νόου» από τον Ζουάν Λαπόρτα.

«Δεν ήταν αντίο, ήταν ένα ραντεβού που θα γινόταν προσεχώς. Το Καμπ Νόου ήταν πάντα το σπίτι μου. Είναι το πάθος μου, οι άνθρωποί μου, το κλαμπ που αγαπώ περισσότερο. Και τώρα, θα πάω σπίτι. Τα λέμε σύντομα, culés (σ.σ. έτσι αποκαλούνται οι φανατικοί φίλοι της Μπαρτσελόνα). Força Barça», ήταν οι πρώτες του δηλώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ντεμπούτο του Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα θα γίνει μετά τη διακοπή, κόντρα στη «μισητή» συμπολίτισσα, Εσπανιόλ, στις 20/11.

Ο 41χρονος σαν παίκτης στην Μπαρτσελόνα πήρε τα πάντα, έχοντας 767 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα των Καταλανών σε 17 χρόνια παρουσίας του ως παίκτης (1998-2015), ρεκόρ που έσπασε μόνο ο Λιονέλ Μέσι που έγινε ρέκορντμαν με 778.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ομίχλη στην Αττική: Απόκοσμες εικόνες στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και τη Μεσογείων

Θρίλερ με την εξαφάνιση υπάλληλου της ΕΥΠ: Το περιστατικό που τον σόκαρε και η άγνωστη γυναίκα

Σοκαριστική εξέλιξη στην υπόθεση εξαφάνισης της Σοφίας Αρχιμανδρίτου: Ήταν νεκρή από την 1η μέρα