ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 1-3: Απέδρασε από τη Λεωφόρο, έμεινε στον δρόμο του τίτλου! (vids+pics)

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Intime

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έδειξε χαρακτήρα και πήρε ένα σπουδαίο «διπλό», κερδίζοντας 3-1 το «τριφύλλι» στη Λεωφόρο  

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής, βγάζοντας αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα από την Κοπεγχάγη για το Europa Conference League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κατάφερε να αποδράσει από την έδρα του Παναθηναϊκού με ένα πολύτιμο «τρίποντο», το οποίο την κρατά κοντά στην κορυφή.

Το «τριφύλλι», από την άλλη, ήταν μαχητικό, κατάφερε να ισοφαρίσει, αλλά στο τέλος δεν μπόρεσε να αποφύγει την πρώτη εντός έδρας ήττα του στη σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν χαρακτήρα και ποιότητα μετά την ισοφάριση και με πρωταγωνιστή τον Γιασμίν Κούρτιτς, βρήκαν απαντήσεις στα τελευταία λεπτά.

Super League
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚslgr.gr

Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε νωρίς με τον Άκπομ και θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλη τέρματα. Δεν μπόρεσε, όμως, να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες του κι ο μαχητικός Παναθηναϊκός ισοφάρισε με τον Μαουρίτσιο, ο οποίος δεν πανηγύρισε σε ένδειξη σεβασμού στην πρώην ομάδα του.

Το «τριφύλλι» προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ και να κάνει την ανατροπή, είχε τις στιγμές του, αλλά δεν μπόρεσε να βρει δεύτερο γκολ. Τελικά, αυτό το βρήκε η ομάδα της Θεσσαλονίκης, μετά το πέναλτι που καταλόγισε ο Ντελ Θέρο Γκράντε, σε μαρκάρισμα του Βιγιαφάνιες στον Μιχαηλίδη κι αφού πρώτα τσέκαρε τη φάση στο VAR. Ο Κούρτιτς ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα, ενώ στις καθυστερήσεις «σφράγισε» τη νίκη του ΠΑΟΚ με τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Απάντησε για την οικειοθελή της αποχώρηση από το «J2US» και τις φήμες περί εγκυμοσύνης

«Με ακινητοποίησε βίαια στον τοίχο και με βίασε» - Σοκάρουν οι καταθέσεις κατά γνωστού ηθοποιού

Περιμένουμε μεγάλο σεισμό στην Αττική; Τέσσερις σεισμολόγοι απαντούν στο Newsbomb.gr