ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάχαλο με τον Αμπιντάλ: Χωρίζει λόγω της παράνομης σχέσης με την Χαμραουί

Ερίκ Αμπιντάλ
AP Images

Άνω κάτω έχει γίνει η ζωή του Ερίκ Αμπιντάλ, μετά τη διαρροή ότι είχε παράνομη σχέση με την παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν, Κέιρα Χαμραουί, η οποία δέχθηκε επίθεση.

Η σύζυγος του, Χαγιέτ Αμπιντάλ ξεκίνησε τις διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου, μετά τη γνωστοποίηση της εξωσυζυγικής σχέσης του.

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες όταν η Αμινατά Ντιαλό είχε κατηγορηθεί αρχικά ότι έβαλε δυο άντρες να χτυπήσουν τη συμπαίκτρια της, ώστε εκείνη να έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Στις 15 Νοεμβρίου το όνομα του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού συνδέθηκε με την υπόθεση κι έγινε γνωστό ότι είχε επαφές με την Χαμραουί, ενώ στη συνέχεια στο προσκήνιο βρέθηκε η Χαγιέτ.

Η τελευταία πήγε να μιλήσει ενώπιον των Αρχών, ώστε να σταματήσει τη φημολογία που είχε δημιουργηθεί κι ήθελε την ίδια πίσω από την επίθεση, καθώς οι δράστες φέρεται να ρώτησαν την Κέιρα αν της αρέσει να μπλέκει με παντρεμένους.

Ο Αμπιντάλ κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις και κατά τη διάρκεια της ομολογίας του προέκυψε ότι διατηρούσε παράνομο δεσμό με το θύμα. Αυτό έκανε τη σύζυγο του να πάρει την απόφαση να ξεκινήσει τις διαδικασίες έκδοσης διαζυγίου, κάτι που επιβεβαίωσε η δικηγόρος της, Τζένιφερ Λοσάντα.

«Αναγκασμένη από τις συγκυρίες και τη δυσαρέσκεια που της προκάλεσε η υπόθεση Χαμραουί, η Χαγιέτ Αμπιντάλ θα κάνει αίτημα διαζυγίου», ανέφερε χαρακτηριστικά στο «Esport3».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΕΜΑ: Συμβουλές για τη χορήγηση του χαπιού της Merck κατά του κορονοϊού

Έρχεται στην Ελλάδα ο Ισπανός ΥΠΕΞ για να ξεκαθαρίσει το θέμα με την Τουρκία - Επικοινωνία με Δένδια

Ιωάννα Τούνη: Η απάντησή της μετά το επεισόδιο στο αεροδρόμιο (video)