ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολλανδία: Επέκταση του lockdown – Χωρίς κόσμο τα γήπεδα ως τις 18 Δεκεμβρίου

Ολλανδία
AP Images

Τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν έχουν βελτιωθεί καθόλου στην Ολλανδία κι η κυβέρνηση της χώρας αποφάσισε να επεκτείνει το lockdown στα γήπεδα για άλλες τρεις εβδομάδες.

Τα κρούσματα κορονοϊού παραμένουν σε πολύ υψηλά επίπεδα κάτι που ώθησε τους υπευθύνους να κρατήσουν κλειστές τις πόρτες των γηπέδων.

Οι αγώνες διεξάγονται δίχως την παρουσία κόσμου από τις 12 Νοεμβρίου και θα συνεχίσουν να διεξάγονται με αυτά τα δεδομένα τουλάχιστον μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου.

Όπερ σημαίνει πως (εκτός των εγχώριων διοργανώσεων) ο Άγιαξ θα υποδεχτεί χωρίς κόσμο την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Επίσης, η Φέγενορντ θα παίξει με κλειστές πόρτες κόντρα Μακάμπι Χάιφα, ενώ χωρίς φιλάθλους στις εξέδρες θα πραγματοποιηθούν κι οι αναμετρήσεις Άλκμααρ - Ράντερς και Φίτεσε - Μούρα.

Το ντέρμπι ανάμεσα στη Φέγενορντ και τον Άγιαξ ενδέχεται να μεταφερθεί για τις 19 Δεκεμβρίου, προκειμένου να έχει κόσμο στις εξέδρες, αν κι αυτό θα ξεκαθαρίσει, μετά τις αποφάσεις που θα πάρει το υπουργικό συμβούλιο στην επόμενη συνεδρίαση του, στις 14 Δεκεμβρίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετάλλαξη Μποτσουάνα: Όλα τα μέτρα που αποφάσισε η Ελλάδα για ταξιδιώτες από 9 αφρικανικές χώρες

Ελένη Μενεγάκη: «Κάγκελο» οι συνεργάτες της μόλις την είδαν (video)

Θρήνος για τη χήρα του Μανώλη Καντάρη, Σιμόνα Βιρτζίλι: Φίλοι την αποχαιρετούν στα social media