ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Ξανά στα «ερυθρόλευκα» ο Κώστας Μανωλάς – Επέστρεψε κι αποθεώθηκε!

Ολυμπιακός
Twitter: @olympiacosfc

Ολυμπιακός: Τα «ερυθρόλευκα» θα φοράει και πάλι, έπειτα από 7,5 χρόνια ο Κώστας Μανωλάς.

Η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου στόπερ, ο οποίος βρίσκεται από την Τετάρτη (15/12) στην Ελλάδα.

Ο Μανωλάς βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (16/12) στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπου γνώρισε την αποθέωση των φίλων της ομάδας. Μάλιστα, ο ίδιος φόρεσε κασκόλ και τραγούδησε το «κάτι μαγικό» μαζί τους!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη συμφωνία με τη Νάπολι, με τη μεταγραφή του Έλληνα αμυντικού να ολοκληρώνεται με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Η ανακοίνωση: «H ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την SSC Napoli για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά. Η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή θα υλοποιηθεί με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου».

Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Μανωλά

«Από την πρώτη στιγμή που αγωνίστηκα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ένιωσα ένα συναίσθημα που δεν έχω ξανανιώσει, με καμία φανέλα που έχω βάλει στη ζωή μου. Αυτό που με έκανε να γυρίσω είναι ότι ανυπομονώ να παίξω στο γεμάτο 'Γ. Καραϊσκάκης'. Έχω παίξει σε τέσσερις ομάδες στη ζωή μου, δεν έχω συναντήσει πουθενά κόσμο σαν του Ολυμπιακού.

Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι ότι ήρθα εδώ για να δώσω τον καλύτερο εαυτό, όπως έχω κάνει οπουδήποτε έχω πάει, να κερδίσουμε τίτλους και να προσπαθήσουμε να κάνουμε μια μεγάλη πορεία στην Ευρώπη. Θέλω να δώσω το πάθος, τη δύναμη, τον ενθουσιασμό και όλα τα άλλα που έχει ανάγκη μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, που είναι πάρα πολύ μεγάλη ομάδα και είναι τιμή μου που θα φορέσω τη φανέλα της ξανά».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ράδιο Αρβύλα: Αγωγή - «Καταπέλτης» κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Κουρουμπλής στο Newsbomb.gr: Δεν ανακαλώ! Αισθάνομαι υπερήφανος – Πεθαίνουν άνθρωποι αβοήθητοι

Κορονοϊός: Το εμβόλιο που κάνει μέχρι και 32 φορές περισσότερα αντισώματα στην 3η δόση