ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρίστιαν Έρικσεν: Επίσημα παρελθόν από την Ίντερ – Το… παλεύει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο

Κρίστιαν Έρικσεν
AP Images

Κρίστιαν Έρικσεν: Η Ίντερ ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Δανό μέσο, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάσταστης για να επιστρέψει στην ενεργό δράση. 

 

Ο Κρίστιαν Έρικσεν τρόμαξε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με την κατάρρευση του στον αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία για το Euro 2020.

Ο 29χρονος παίκτης υπέστη καρδιακή προσβολή και χρειάστηκε να χειρουργηθεί, προκειμένου να του τοποθετηθεί βηματοδότης. Έκτοτε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει και πάλι στα γήπεδα.

Αυτό δεν θα γίνει με τη φανέλα της Ίντερ, η οποία γνωστοποίησε την Παρασκευή (17/12) τη λύση της συνεργασίας με τον Δανό μέσο. Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς που ισχύουν στην Ιταλία, ο Έρικσεν δεν μπορεί να αγωνιστεί από τη στιγμή που έχει βηματοδότη. Οι δύο πλευρές, λοιπόν, ήρθαν σε συμφωνία να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Ο παίκτης, άλλωστε, έχει γυρίσει στην πατρίδα του και δουλεύει με τον προσωπικό προπονητή του στο γήπεδο της Οντένσε, της ομάδας όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Σύμφωνα με όσα είχαν αναφέρει τα ΜΜΕ της Δανίας, ο Έρικσεν κατάφερε την 1η Δεκεμβρίου να ολοκληρώσει την πρώτη του προπόνηση, μετά τη μεγαλύτερη μάχη που έδωσε στη ζωή του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εισαγγελική έρευνα για τη μελέτη Τσιόδρα - Λύτρα

Καιρός: «Κλείδωσαν» τα χιόνια το Σαββατοκύριακο - Τι καιρό θα κάνει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

The Bachelor: Επεισοδιακή αποχώρηση - Πέταξε τα κοσμήματα στον Αλέξη Παππά και έφυγε