ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντίλ Ραμί: Είχε πρόταση να γίνει ο επόμενος Bachelor - «Θα είχα ψεύτικο όνομα, θα δήλωνα μηχανικός»

Αντίλ Ραμί
Από Παγκόσμιος Πρωταθλητής με τη Γαλλία, παραλίγο να γίνει ο επόμενος Bachelor των ΗΠΑ ο Αντίλ Ραμί (στο κέντρο, με το τρόπαιο)
AP Images

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με τη Γαλλία, Αντίλ Ραμί αποκάλυψε ότι του έγινε πρόταση να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο και να γίνει ο επόμενος «Bachelor»

Στα 35 του βαδίζει προς το τέλος της «πλούσιας» καριέρας του, αγωνιζόμενος στην Τρουά.

Ο Γάλλος στόπερ φόρεσε τις φανέλες των Μίλαν, Σεβίλλη, Μαρσέιγ και Φενέρμπαχτσε, ενώ στις ΗΠΑ έγινε γνωστός λόγω της σχέσης του με την Πάμελα Άντερσον.

Αυτό έπαιξε και καθοριστικό ρόλο, ώστε να του γίνει η πρόταση ώστε να γίνει ο επόμενος «Bachelor» στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος...

«Ένα άτομο με καλεί και μου λέει "έχω κάτι να σου προσφέρω" αλλά δεν μου λέει τι.

Αρχίζω να βλέπω κόσμο και μου λένε: έχεις επιλεγεί, θέλουμε να προχωρήσουμε με ένα. Κάνουμε ένα κάστινγκ για τον Αμερικανό Bachelor.

Πανικοβάλλομαι όταν το ακούω, τους λέω πως δεν είναι τέλεια τα αγγλικά μου αλλά μου απαντούν πως θα έχω χρόνο να κάνω μαθήματα αγγλικών και πως θα μου δώσουν ψεύτικο όνομα όταν θα γνώριζα τις κοπέλες μέσα από το Facetime

Ήμουν έτοιμος να μετακινηθώ στις ΗΠΑ για να ζήσω το αμερικανικό όνειρο. Είχα σκεφτεί να πω στις κοπέλες πως ήμουν μηχανικός, ότι έψαχνα να βρω μία κοπέλα και στο τέλος θα τους έλεγα ποιος ήμουν».

Τελικά, αυτή που του άλλαξε γνώμη ήταν η αδερφή του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετάλλαξη Όμικρον: Τα καλά και τα κακά νέα που ανακοίνωσαν Τσιόδρας, Ζαούτης, Σύψας, Παπαευαγγέλου

Βασίλης Μπισμπίκης για Δέσποινα Βανδή: «Παίρνω πολλή αγάπη, είμαι ευτυχισμένος» (vid)

Σχολεία: Πότε κλείνουν για τα Χριστούγεννα 2021 - Πότε θα ανοίξουν ξανά