ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεγάλο φιάσκο στο Copa Africa: Το Τυνησία – Μάλι εξελίχθηκε σε… παρωδία κι έληξε τρεις φορές!

Copa Africa
Twitter

Copa Africa: Μεγάλο φιάσκο στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, με το ματς Τυνησία – Μάλι να λήγει δύο φορές πριν τη συμπλήρωση 90 λεπτών και την πρώτη να μην επιστρέφει για την ολοκλήρωση του.

Απίστευτο μπάχαλο στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να σφυρίζει τη λήξη της δύο φορές πριν αυτό φτάσει στο 90ο λεπτό του!

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αφρικής (CAF) αποφάσισε να συνεχιστεί το ματς με τον τέταρτο ρέφερι και να παιχτούν κανονικά οι καθυστερήσεις, ωστόσο οι Τυνήσιοι αρνήθηκαν να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Τζάνι Σικαούζε σφύριξε αρχικά τη λήξη στο 85’, αλλά μεταπείστηκε μετά τις διαμαρτυρίες των δύο ομάδων. Κάτι που δεν έγινε τέσσερα λεπτά αργότερα! Την ώρα που ο τεχνικός της Τυνησίας, Μοντέρ Κεμπαϊέρ έκανε δηλώσεις, οι άνθρωποι της CAF έδωσαν εντολή να συνεχιστεί ο αγώνας, ο οποίος κανονικά θα έπρεπε να είχε αρκετά λεπτά καθυστερήσεων (είχε πέντε διακοπές για αλλαγές, τρεις για VAR κι ένα cooling break).

Οι άνθρωποι των δύο ομάδων εμφανίστηκαν αρνητικοί, ωστόσο το Μάλι εμφανίστηκε κανονικά στο γήπεδο, κάτι που δεν έγινε στην περίπτωση της Τυνησίας. Το ματς δεν μπορούσε να συνεχιστεί κι έτσι ο τέταρτος διαιτητής σφύριξε τη λήξη!

Εν κατακλείδι στο ματς ακούστηκε τρεις φορές το σφύριγμα της λήξης, χωρίς στην ουσία να έχει ολοκληρωθεί! Οι Τυνήσιοι είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν την υπόθεση, έτσι ώστε το ματς να αρχίσει από την αρχή, κάτι που, πάντως, δεν θέλει η CAF φοβούμενη ότι θα πληγούν οι σχέσεις της με τους χορηγούς της διοργάνωσης.