ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 0-0: Η πρόκριση θα κριθεί στο ΟΑΚΑ – Δείτε τα highlights

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 0-0: Η πρόκριση θα κριθεί στο ΟΑΚΑ – Δείτε τα highlights

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι δύο «Δικέφαλοι» έμειναν στο 0-0 στην Τούμπα κι άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού στο ΟΑΚΑ.

Σε ένα ματς με καλό ρυθμό, αλλά και ένταση, ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ είχαν τις στιγμές του για να σκοράρουν, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Κάπως έτσι η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας θα κριθεί στο ΟΑΚΑ.

Η «Ένωση» θεωρητικά πήρε ένα μικρό προβάδισμα, αλλά χρειάζεται νίκη για να περάσει, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» παίρνει το εισιτήριο για τους «4» ακόμα και με ισοπαλία (με γκολ), καθώς μετράει κανονικά το κανονισμός του «εκτός έδρας γκολ».

Η εξέλιξη του αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Οι δύο ομάδες μπήκαν με διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο και να αναζητήσουν γκολ κι όχι να κλειστούν στην άμυνα τους. Το πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό κι αμφότερες τις στιγμές τους για να ανοίξουν το σκορ. Στο 34ο λεπτό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είχαν από μια καλή φάση σε διάστημα 30 δευτερολέπτων. Ήταν κι οι καλύτερες του πρώτου 45λεπτου, με τον Πασχαλάκη να διώχνει στην αριστερή γωνία το πλασέ του Γέβτιτς από το σημείο του πέναλτι, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Αουγκούστο από αντίστοιχη θέση έκανε το σουτ, αλλά ο Μήτογλου έβαλε σωτήρια το πόδι του.

Μετά την ανάπαυλα, οι «κιτρινόμαυροι» έδειχναν πιο απειλητικοί, κυρίως γιατί «χτύπησαν» με αντεπιθέσεις, έχοντας κύριο εκφραστή τον Τσούμπερ. Στο 56ο λεπτό ο Έλβετός σκόραρε, αλλά όπως φάνηκε στο VAR ήταν οριακά οφσάιντ, ενώ στο 62’ έφυγε τετ-α-τετ με τον Πασχαλάκη, ο οποίος όμως απέκρουσε το διαγώνιο σουτ του. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, ο ΠΑΟΚ, ως γηπεδούχος, προσπάθησε να ανεβάσει την απόδοση του αναζητώντας ένα γκολ ενόψει του επαναληπτικού στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, στο 76’ είχε και δοκάρι μετά τη σέντρα – σουτ του Λύρατζη από τα δεξιά.

Διαιτητής: Ιστβαν Βαντ (Ουγγαρία)
Κίτρινες: Ακπομ, Κούρτιτς /Σιμόες, Τσιντώτα, Μήτογλου
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ (70’ Βιεϊρίνια), Κούρτιτς, Σβαμπ, Ζαμπά (70’ Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο, Άκπομ (77’ Σφιντέρσκι).
ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμαντί, Σιμάνσκι, Σιμόες (92’ Σβάρνας), Γκαρσία, Τσούμπερ, Γέβτιτς (80’ Λε Ταλέκ), Ανσαριφάρντ (87’ Χατζισαφί).

Εικόνες από την Τούμπα

Τα highlights του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Οι δηλώσεις από την Τούμπα

Ραζβάν Λουτσέσκου (ΠΑΟΚ)

Αργύρης Γιαννίκης (ΑΕΚ)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Ελπίδα» - Προειδοποιεί ο Αρναούτογλου: Πολλά χρόνια είχα να δω μια τέτοια χιονο-εξέλιξη

Εύοσμος Θεσσαλονίκης: Σοκαριστικό βίντεο - 15 νεαροί ξυλοκοπούν δύο άτομα έξω από το ΕΠΑΛ

Συγκινητική στιγμή στην Τανάγρα με παιδί πιλότου: «Ο μπαμπάς έφερε τα Rafale»

Βιασμός 24χρονης: Διατάχθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου της κοπέλας

Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου: «Μου γράφουν να πεθάνω και να μην κάνω ποτέ παιδί»