ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Ολυμπιακός και Άρης ψάχνουν την πρώτη νίκη του 2022 - Το πρόγραμμα κι οι μεταδόσεις

Super League
Intime

Super League: Ολυμπιακός και Άρης δεν έχουν ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο το 2022, καθώς ακόμη αναζητούν την πρώτη τους νίκη.

Σε τρία επίσημα ματς σε όλες τις διοργανώσεις, «ερυθρόλευκοι» και «κίτρινοι» δεν έχουν πανηγυρίσει «τρίποντο», κάτι που ευελπιστούν να κάνουν την 19η αγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Άρης φιλοξενεί τη Λαμία, λίγες ημέρες πριν την πρώτη τους αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδας. Αξίζει, βέβαια, να υπογραμμίσουμε ότι η αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν είναι βέβαιο ότι θα διεξαχθεί, καθώς η ομάδα των Ιωαννίνων αντιμετωπίζει πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, από την πλευρά του, όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη, αλλά δεν έχει μπορέσει καν να σκοράρει.

Μετά την αναμέτρηση του στο Κύπελλο, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν εκτός έδρας αποστολές στο πρωτάθλημα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δοκιμάζεται στον Βόλο, ο οποίος προέρχεται από τη νίκη επί του Απόλλωνα σε εξ αναβολής ματς, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» παίζουν στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, ο οποίος «καίγεται» για βαθμούς.

Ο Παναθηναϊκός είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος και θα αναζητήσει το δεύτερο «διπλό» του στο πρωτάθλημα. Ο Ιωνικός, βέβαια, εμφανίζεται ανταγωνιστικός στο γήπεδο του.

Ο ΟΦΗ, ο οποίος βρίσκεται κάτω από το «τριφύλλι», υποδέχεται τον Παναιτωλικό, ο οποίος έζησε ένα «μαγικό» τετραήμερο, κερδίζοντας ΑΕΚ (για τη Super League)και Ολυμπιακό (για το Κύπελλο).

Η αυλαία θα πέσει στην Τρίπολη το βράδυ της Δευτέρας (24/1), με τον τοπικό Αστέρα να φιλοδοξεί να κάνει τέσσερις τις διαδοχικές εντός έδρας νίκες του καθώς φιλοξενεί τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙ ΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ 19ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βιασμός ανήλικης από ιερέα: Από την εξομολόγηση στην κακοποίηση μέσα στην εκκλησία

Κορονοϊός: Συνοδός ασθενούς έριξε κουτουλιά σε διοικητή νοσοκομείου

Έξαλλη η Ματίνα Παγώνη με την Ανθή Βούλγαρη που την κέρασε κόλλυβα – «Θα σηκωθώ να φύγω»

Survivor Spoiler 22/1: Το γράμμα της Μυριέλλας στον Κατσαούνη και οι τρεις νέοι παίκτες