ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Τα τελευταία νέα πριν το ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα – Η ώρα και το κανάλι

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Intime

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Διαβάστε τα τελευταία νέα των δύο ομάδων πριν από το ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα, για την 20η αγωνιστική της Super League.

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό αναμένεται να κρίνει πολλά, όσον αφορά στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο +9 από τον «Δικέφαλο του Βορρά» και σε ενδεχόμενη νίκη θα κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.

Ο ΠΑΟΚ δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη φάση της σεζόν, καθώς μετράει οκτώ νίκες στα εννέα τελευταία παιχνίδια του, ενώ ο Ολυμπιακός σημείωσε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα την πρώτη νίκη μέσα στο 2022, καθώς είχαν προηγηθεί τρεις ανεπιτυχείς προσπάθειες (δυο «λευκές» ισοπαλίες και μια ήττα). Το κλίμα, βέβαια, είναι εξαιρετικό έπειτα από την επέκταση της συνεργασίας με τον Πέδρο Μαρτίνς μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Επίσης, οι δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία να προετοιμαστούν, έχοντας το μυαλό τους αποκλειστικά στο σπουδαίο ματς της Κυριακής, καθώς οι αγώνες τους για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας αναβλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας.

ΠΑΟΚ: Με Σοάρες στην αποστολή

Στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου δούλεψε τακτική και στατικές φάσεις σε άμυνα και επίθεση. Η είδηση, φυσικά, είναι ότι ο Ρουμάνος τεχνικός συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά», τον Φελίπε Σοάρες. Εκτός, πέρα από τους τραυματίες, Ολιβέιρα και Ελ Καντουρί, έμειναν κι οι Βαρέλα, Μιχάι, Εσίτι και Τέιλορ.

Ολυμπιακός: Με επιστροφές από το Copa Africa

Ο Ολυμπιακός θα έχει διαθέσιμους για το ντέρμπι της Τούμπας τους Αγκιμπού Καμαρά και Γκάρι Ροντρίγκες, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Copa Africa. Επίσης, οι Κώστας Μανωλάς, Ανδρέας Μπουχαλάκης και Σωκράτης Παπασταθόπουλος ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και συμπεριλήφθηκαν κι αυτοί στην αποστολή, από την οποία έμεινε εκτός ο Χένρι Ονιεκούρου.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ώρα και το κανάλι του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Το ντέρμπι κορυφής του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (30/1) στις 19:30 στην Τούμπα και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime. Επίσης, μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του μέσα από το LIVE BLOG του Newsbomb.gr.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακος: Ο κορονοϊός άλλαξε βοηθό διαιτητή στο ντέρμπι της Super League