ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα - Κρίνει πολλά στη μάχη του τίτλου

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Intime

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Σπουδαία αναμέτρηση στην Τούμπα, η οποία αναμένεται να κρίνει πολλά στη μάχη του τίτλου της Super League.

Στην Τούμπα στρέφονται όλα τα βλέμματα, καθώς ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι κορυφής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς προέρχεται από έξι διαδοχικές νίκες και οκτώ στα τελευταία εννιά ματς. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα προσπαθήσει να επεκτείνει το νικηφόρο σερί της και παράλληλα να βάλει τέλος στο αήττητο των «ερυθρόλευκων». Με αυτό τον τρόπο θα πλησιάσει στο -6 από την κορυφή και θα δώσει νέο ενδιαφέρον στη μάχη του τίτλου.

Η ομάδα του Πειραιά δεν έχει γνωρίσει ακόμα την ήττα, μετρώντας 14 νίκες και 4 ισοπαλίες. Κόντρα στον ΠΑΣ, βέβαια, πανηγύρισε το πρώτο «τρίποντο» μέσα στο 2022, καθώς είχε ξεκινήσει με δύο 0-0 και μια ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. Το κλίμα είναι εξαιρετικό έπειτα κι από την επέκταση της συνεργασίας με τον Πέδρο Μαρτίνς μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία να προετοιμαστούν, έχοντας το μυαλό τους αποκλειστικά στο ντέρμπι, καθώς οι αγώνες τους μεσοβδόμαδα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αναβλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Η ώρα και το κανάλι του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Το ντέρμπι κορυφής του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 στην Τούμπα και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime. Επίσης, μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του μέσα από το LIVE BLOG του Newsbomb.gr.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ 20ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ: Με Σοάρες στην αποστολή

Στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου δούλεψε τακτική και στατικές φάσεις σε άμυνα και επίθεση. Η είδηση, φυσικά, είναι ότι ο Ρουμάνος τεχνικός συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά», τον Φελίπε Σοάρες. Εκτός, πέρα από τους τραυματίες Ολιβέιρα και Ελ Καντουρί, έμειναν κι οι Βαρέλα, Μιχάι, Εσίτι και Τέιλορ.

Ολυμπιακός: Με επιστροφές από το Copa Africa

Ο Ολυμπιακός θα έχει διαθέσιμους για το ντέρμπι της Τούμπας τους Αγκιμπού Καμαρά και Γκάρι Ροντρίγκες, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Copa Africa. Επίσης, οι Κώστας Μανωλάς, Ανδρέας Μπουχαλάκης και Σωκράτης Παπασταθόπουλος ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και συμπεριλήφθηκαν κι αυτοί στην αποστολή, από την οποία έμεινε εκτός ο Χένρι Ονιεκούρου.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο κορονοϊός άλλαξε βοηθό διαιτητή

Ο βοηθός διαιτητή, Ρουί Τεσέιρα βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και δεν θα δώσει το «παρών» στο ντέρμπι κορυφής της Super League. Όπως γνωστοποίησε η ΚΕΔ τη θέση του Τεσέιρα πήρε ο Ούγκο Ριμπέιρο.

Η ανακοίνωση

«Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνεται η αντικατάσταση του Πορτογάλου Βοηθού Διαιτητή Rui Texeira στον αγώνα της SL1 30/1/2022 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακος, από τον επίσης Πορτογάλο Hugo Ribeiro, λόγω Covid-19».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.