ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ραγδαίες οι εξελίξεις με Γκρίνγουντ – Συνελήφθη ο παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μέισον Γκρίνγουντ
AP Images

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στη σύλληψη του Μέισον Γκρίνγουντ προχώρησε η Αστυνομία, μετά τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό

Η σύντροφος του παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάριετ Ρόμπσον ανέβασε στα social media φωτογραφίες όπου φαίνεται γεμάτη αίματα και με μώλωπες.

Σύμφωνα με τις Αρχές του Μάντσεστερ, έχει συλληφθεί ένας 20χρονος «με την υποψία βιασμού και επίθεση», για να συμπληρώσει ότι: «Έχει αρχίσει έρευνα για το περιστατικό και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ένας 20χρονος συνελήφθη με την υποψία βιασμού και επίθεσης».

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2019, ωστόσο η Ρόμπσον αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα δεν τα πάνε καλά, με αποτέλεσμα ο 20χρονος Άγγλος να ξεσπά πάνω της. «Για όσους θέλουν να ξέρουν τι στην πραγματικότητα κάνει σε μένα ο Μέισον Γκρίνγουντ», ανέφερε χαρακτηριστικά στα social media το νεαρό μοντέλο.

Μάντσεστερ Γιουνάιντετ: Εκτός ομάδας ο Γκρίνγουντ

Μετά από τις καταγγελίες της συντρόφου του, η Μάντσεστερ Γιουνάιντετ έθεσε τον Μέισον Γκρίνγουντ εκτός ομάδας μέχρι νεοτέρας. Το κλίμα στην ομάδα είναι βαρύ, καθώς φαίνεται πως ήδη συμπαίκτες του σταμάτησαν να τον ακολουθούν στα social media, ενώ προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν οι αρχές του Μάντσεστερ έχουν ανοίξει έρευνα για το ζήτημα.

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής έχει απενεργοποιήσει τα σχόλια στις τελευταίες αναρτήσεις που έχει κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όμως πιο παλιές, ήδη χρήστες γράφουν υβριστικά σχόλια για εκείνον.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.