ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ποδόσφαιρο θρηνεί για τον Άλκη: Ενός λεπτού σιγή σε Super League και Super League 2 (vids+pics)

Super League
Intime

Οι αγώνες της Super League και της Super League 2 διεξάγονται στη σκιά της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.

Στις αναμετρήσεις που διεξάγονται στις εμβόλιμες αγωνιστικές των δύο κατηγοριών, κρατείται ενός λεπτού σιγή.

Επίσης, στην αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί ένα μικρό τελετουργικό στη μνήμη του Άλκη, ο οποίος ήταν φίλος των γηπεδούχων. Οι «κίτρινοι» κατέθεσαν το συγκεκριμένο αίτημα με την «Ένωση» να το κάνει φυσικά αποδεχτό.

Σήμερα το πρωί (2/2) εκπρόσωποι των δύο ομάδων βρέθηκαν στον τόπο της δολοφονίας του νεαρού οπαδού, με τον φροντιστή της ΑΕΚ, Νίκο Κορομηλά να αφήνει φανέλα της ομάδας.

Δείτε βίντεο από τις συγκινητικές στιγμές από το ενός λεπτού σιγή που κρατήθηκε στα γήπεδα στη μνήμη του 19χρονου, ο οποίος δολοφονήθηκε τη Δευτέρα.

Ολυμπιακός Β' - Ξάνθη

Αιγάλεω - Καλαμάτα

Συνελήφθη ο δράστης

Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκεται ο φερόμενος δράστης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη που έπεσε νεκρός το βράδυ της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του στα social media o υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συλληφθείς είναι ένας 23χρονος Αλβανικής καταγωγής που είναι οπαδός του ΠΑΟΚ. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 23χρονος είχε προσαχθεί, το βράδυ της Τρίτης στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ενώ αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Άλκη: Συγκλονίζει ο πατέρας του - Ζήτησε φιλικό Άρη και ΠΑΟΚ για φιλανθρωπικό σκοπό