ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κώστας Τσιμίκας: Ο τρίτος Έλληνας που κατακτά τρόπαιο στην Αγγλία - Το γιόρτασε με «τρελό» χορό (vd)

Κώστας Τσιμίκας Λίβερπουλ
AP Images

Κώστας Τσιμίκας: Η Λίβερπουλ κατέκτησε το Carabao Cup, μετά από δέκα χρόνια κι ο Έλληνας αμυντικός μπήκε σε ένα πολύ «κλειστό» κλαμπ ποδοσφαιριστών από τη χώρα μας.

Οι «κόκκινοι» έκαμψαν με 11-10 στα πέναλτι την Τσέλσι, σε έναν συγκλονιστικό τελικό που είχε πολλές φάσεις, αλλά όχι γκολ σε 90λεπτο και παράταση.

Στη διαδικασία πρωταγωνιστής ήταν ο τερματοφύλακας Κέλεχερ, ο οποίος ευστόχησε στο 21ο πέναλτι, ενώ στη συνέχεια ο Κέπα σούταρε απελπιστικά άουτ.

Η Λίβερπουλ πανηγύρισε το 9ο Carabao Cup στην ιστορία της και το πρώτο μετά το 2002, με τον Τσιμίκα να πανηγυρίζει τον πρώτο του τίτλο με την ομάδα.

Ο Έλληνας αμυντικός έγινε ο δεύτερος από τη χώρα μας που κατακτά το συγκεκριμένο τρόπαιο, μετά τον Θοδωρή Ζαγοράκη που τα είχε καταφέρει με τη Λέστερ το 2000. Επίσης, έγινε ο τρίτος Έλληνας που πανηγυρίζει τίτλο στην Αγγλία, καθώς το 2020 ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος κατέκτησε το FA Cup με την Άρσεναλ.

Οι παίκτες της Λίβερπουλ μετά την απονομή, μετέφεραν τη γιορτή στα αποδυτήρια, εκεί όπου ο Κώστας Τσιμίκας έδωσε ένα μοναδικό χορευτικό σόου.

TA HIGHLIGHTS

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε Επίσης:

Τα γκολ σε Premier League, Serie A, Bundesliga, LaLiga