ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Ο Κουλούρης κρατάει τον Ατρόμητο στην κατηγορία! - Η βαθμολογία και τα highlights

Super League
Intime

Super League: Δείτε highlights, δηλώσεις από τους εξ αναβολής αγώνες της εβδομάδας και τη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Ευθύμης Κουλούρης πέτυχε άλλο ένα κρίσιμο γκολ κι ο Ατρόμητος απομακρύνθηκε από τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Περιστερίου νίκησε 2-1 τον Βόλο σε εξ αναβολής ματς της 16ης αγωνιστικής, με τον Έλληνα επιθετικό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στο 90ο λεπτό, διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι βρίσκεται πλέον στο +5 από τη Λαμία και στο +10 από τον ουραγό, Απόλλωνα, ενώ από την άλλη η ομάδα της Θεσσαλίας έμεινε οριστικά εκτός playoffs.

Οι φίλαθλοι του Ατρόμητου πήραν θέση για τον πόλεμο στην Ουκρανία και τη στάση της Ελλάδας.

Super League
Με πανό που σήκωσαν κατά τη διάρκεια του αγώνα οι φίλοι του Ατρόμητου εξέφρασαν την εναντίωσή τους στη στήριξη της κυβέρνησης της Ουκρανίας.In Time

Δεν χάνει από την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ, στο +15 ο Ολυμπιακός

Δεν χάνει ούτε με δέκα από την ΑΕΚ! Μολονότι βρέθηκε να παίζει με παίκτη λιγότερο από το 19ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ έμεινε όρθιος (1-1) στο ΟΑΚΑ, φτάνοντας τα 11 ματς αήττητος κόντρα στην «Ένωση».

Οι «κιτρινόμαυροι», με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο στον πάγκο τους μετά την απομάκρυνση του Αργύρη Γιαννίκη, έπαιξαν για περισσότερα από 70 λεπτά με παίκτη παραπάνω λόγω της αποβολής του Τσιγγάρα, προηγήθηκαν με τον Γκαρσία στο 28ο λεπτό, αλλά ούτε τώρα κατάφεραν να πάρουν το «τρίποντο» κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά». Η έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Κούρτιτς, αιφνιδίασε τον Τσιντώτα (έχει ευθύνη), έφερε το 1-1 στο 36’, ενώ από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, αλλά όχι την ουσία. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν δημιούργησαν κάποια μεγάλη ευκαιρία και μοιραία ο ΠΑΟΚ έφυγε με τον βαθμό από την Αθήνα.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Το μήνυμα των οπαδών της ΑΕΚ, οι οποίοι αποδοκίμασαν και στο φινάλε, φωνάζοντας: «ΑΕΚ, ΑΕΚ, αυτό δεν είναι ΑΕΚ»In Time

Ο Ολυμπιακός πάτησε «γκάζι» στο δεύτερο ημίχρονο και «διέλυσε» με 5-1 τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης» και μετά το «Χ» στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, αύξησε τη διαφορά στο +15 από τη δεύτερη θέση. Οι φιλοξενούμενοι «εγκλώβισαν» τους πρωταθλητές για 52 λεπτά, ενώ στο 17ο λεπτό δεν τους δόθηκε πέναλτι σε σπρώξιμο του Βατσλίκ στον Μπενίτο. Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Ράσταβατς διαμαρτυρήθηκαν για δεύτερο πέναλτι και κάπου «έχασαν» το μυαλο τους, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να κυριαρχήσει. Οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν την αμυντική αδράνεια των αντιπάλων τους κι έφτασαν με εμφατικό τρόπο στο «τρίποντο».

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΤΗ SUPER LEAGUE

ΤΑ HIGHLIGHTS

Πέμπτη (3/3)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΒΟΛΟΣ 2-1

Super League
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του Ατρόμητος - Βόλοςslgr.gr

Τετάρτη (2/3)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 5-1

Super League
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίποληςslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 1-1

Super League
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του ΑΕΚ - ΠΑΟΚslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σωκράτης Οφρυδόπουλος (ΑΕΚ)

Ραζβάν Λουτσέσκου (ΠΑΟΚ)

Διαβάστε επίσης:

Τα γκολ σε FA Cup, DFB Pokal, Coppa Italia, Copa del Rey και LaLiga